ΤΟΠΙΚΑ

Τελεσίγραφο για τις ντουλάπες

τελεσίγραφο-για-τις-ντουλάπες-661476

Εστειλε ο Δήμος στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου υποστηρίζοντας ότι είναι επικίνδυνες στο χώρο του Γυμναστηρίου όπου βρίσκονται

Τελεσίγραφο στη Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου να απομακρύνει έως τέλος της εβδομάδας, τους φωριαμούς με τα έγγραφα του σχολείου, από το χώρο του γυμναστηρίου στο Καρτάλειο, έδωσε η Δημοτική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Φορτηγό του Δήμου είχε κάνει προχθές την εμφάνισή του στο σχολείο, προκειμένου να απομακρύνει τις ντουλάπες, έφυγε όμως κενό… φορτίου, μετά από παρέμβαση γονέων.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της δημοτικής επιτροπής, Αποστόλη Γαλάτη, οι φωριαμοί που έχουν πόρτες από τζάμι, είναι επικίνδυνοι για τη σωματική ασφάλεια των μαθητών. «Βρίσκονται στο γυμναστήριο. Ενα παιδί να παραπατήσει, μία μπάλα να ξεφύγει και να σπάσει το τζάμι, κινδυνεύουμε να έχουμε ατύχημα», ανέφερε ο κ. Γαλάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ντουλάπες θα πρέπει να απομακρυνθούν έως τέλος της εβδομάδας. «Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούμε να τις απομακρύνουμε εμείς, πριν γίνει κάποιο ατύχημα και να τις οδηγήσουμε σε χώρο του Δήμου», είπε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι οι ντουλάπες έχουν… ξεμείνει μέσα στο Γυμναστήριο από την ημέρα που εκκενώθηκε το γραφείο των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ στο Καρτάλειο Διδακτήριο, προκειμένου να στεγαστεί ένα τμήμα του 5ου Γυμνασίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Σχετικά άρθρα:

Νέα ένταση στο Καρτάλειο

Απορρίφθηκε η προσφυγή του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου

Οριστική λύση για το Καρτάλειο ζητούν οι καθηγητές του 5ου γυμνασίου

Πινελιές εξωραϊσμού στο «Αποστόλου»

Στο νοσοκομείο ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ, μετά από σύγκρουση για το Καρτάλειο

Διαμαρτυρία Ενωσης Γονέων για τα γεγονότα στο Καρτάλειο

Εξώδικο κατά του 5ου Γυμνασίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου