ΤΟΠΙΚΑ

Συνέντευξη Τύπου Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

συνέντευξη-τύπου-κ-ο-συριζα-μαγνησίας-666678

Την αισιοδοξία τους ότι η διαπράγματευση που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες θα έχει θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα εξέφρασαν πριν από λίγο οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλ.Μεικόπουλος, Δανάη Τζήκα- Κωστοπούλου, Κώστας Δελημήτρος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής, στην πρώτη μετεκλογική κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.
Οι πέντε βουλευτές διαβεβαίωσαν ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΔΕΘ θα υλοποιηθούν με πρώτη προτεραιότητα όπως ανέφεραν την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Σημείωσαν με έμφαση ότι η τακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις είναι η πλέον ενδεδειγμένη ενώ αναφέρθηκαν και στη σημαντική όπως τόνισαν στήριξη που τυγχάνουν οι χειρισμοί της όπως καταγράφεται και σε όλα τα μετεκλογικά δημοσκοπικά ευρήματα.
Όσον αφορά τη Μαγνησία οι πέντε βουλευτές ανακοίνωσαν ότι σταδιακά θα αρχίσει να υλοποιείται το αναπτυξιακό πρόγραμμα που προεκλογικά είχε παρουσιαστεί στη Λάρισα ενώ επισήμαναν ότι η λειτουργία της Κοινοβουλευτικής ομάδας των πέντε στη Μαγνησία θα βασίζεται σε συλλογικές παρεμβάσεις αλλά και δημόσια διαβούλευση σε συνεργασία με τους φορείς.
Σε ερώτηση εάν έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την στελέχωση δημοσίων οργανισμών ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη κουβέντα με τον κ. Αλ. Μεικόπουλο να παραπέμπει στις προεκλογικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι οι θέσεις ευθύνης θα καλυφθούν από επιστημονικό προσωπικό και ότι δεν θα υπάρξουν κομματικοί διορισμοί.
Τέλος σε ερώτηση όσον αφορά τις σχέσεις της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με τη δημοτική αρχή και τον κ. Αχ. Μπέο αυτό που υπογραμμίστηκε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τους θεσμούς και ως εκ τούτου θα επιδιώξει συναινέσεις τόσο με την περιφερειακή αρχή όσο και με τη δημοτική αρχή Βόλου αλλά και όλες τις υπόλοιπες δημοτικές αρχές για την υλοποίηση του προγράμματός του. Επισημάνθηκε εξάλλου ότι χωρίς καμία διάθεση καπελώματος και με σεβασμό την αυτονομία της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας» θα υπάρχει αμφίδρομη συνεργασία και ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην πόλη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου