ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη για το «Αθληση για Ολους» στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

πρόσληψη-για-το-αθληση-για-ολους-στο-667657

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες, εξέδωσε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που επιθυμούν να απασχοληθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από: 1. Βιογραφικό σημείωμα 2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή. 3. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα. 4. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας. 5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 6. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας. 7. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ περί ανεργίας 8. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής. 9. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.), Ζαγορά, Τ.Κ. 37001, (τηλ. Επικοινωνίας 24260-23708 κ 6938763368). Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-13:00. Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.) στο κατάστημα του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα μπορούν να υποβληθούν οι αιτήσεις είναι για διάστημα δέκα (10) εργάσιμων ημερών από 09-02-2015 έως 20-02-2015.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου