ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Αν ευσταθεί η καταγγελία ότι κάποιοι επιτήδειοι για να μεταφέρουν χθες τους τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου από το λιμάνι του Βόλου στο κέντρο της πόλης ζητούσαν 9 ευρώ, πρέπει να πέσουν κεφάλια. Αν ευσταθεί η καταγγελία, γιατί δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αποδεικνύεται ότι ορισμένοι παραμένουν άξιοι απόγονοι του λήσταρχου Νταβέλη.

Ηρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες οι αστυνομικοί. Τουλάχιστον πρόλαβαν να συστηθούν ή για μία ακόμη φορά η εικόνα της ΕΛΑΣ υποτιμήθηκε; Από αντανακλαστικά πάντως δεν πάσχει η Ελληνική Αστυνομία. Πρόλαβαν να τους δουν. Όχι όλους τους τρομοκράτες. Τους δύο από τους τέσσερις. Μιλάμε για 50% επιτυχία!

Τα μεγάλα κόμματα δεν ανακοινώνουν ακόμη τα ευρωψηφοδέλτιά τους. Το κρατάνε για έκπληξη κι ας μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για τη σύνθεσή τους.

Ο Καρατζαφέρης δεν έβαλε επικεφαλής τη Νίκη Τζαβέλα για λόγους πολιτικούς, αλλά για λόγους καθαρά εθνικούς και πατριωτικούς. Την πλασάρει ως γνήσιο απόγονο του Κίτσου Τζαβέλα. Του Κίτσου η μάνα κάθονταν και έπλεκε πουλόβερ, δηλαδή.

Πάντως πονηρός ο Καρατζαφέρης. Χτύπησε στην καρδιά το Μητσοτακέικο. Αυτή που ο Μητσοτάκης την πλασάριζε ως μεγάλο μυαλό στην επίλυση των κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων αυτομόλησε στο κόμμα του μεγάλου επικριτή της Ντόρας.

Πάντως, μιας και ο λόγος για τα ευρωψηφοδέλτια, σημειώστε ότι από τη Μαγνησία τουλάχιστον ένα πρόσωπο θα συμμετέχει σε εκλόγιμη θέση ψηφοδελτίου μεγάλου κόμματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου