ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου για τον 20χρονο Χριστόφορο Ντίνο

θλίψη-στο-1ο-επαλ-βόλου-για-τον-20χρονο-χρ-668387

Με θλίψη η σχολική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου, πληροφορήθηκε την πρόωρη εκδημία του προπέρσινου απόφοιτου του Σχολείου Χριστόφορου Ντίνου. Εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους δικούς του και εύχεται ο αγαπητός σε όλους Χριστόφορος να βρίσκεται «εν χώρα Ζώντων».

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του, στο μεταξύ, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δελημήτρος, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου εικοσάχρονου συμπολίτη μας που έφυγε από την ζωή το πρωί της Πέμπτης χτυπημένος από τον καρκίνο.

Στη Μαγνησία, τα τελευταία χρόνια, η αύξηση στον αριθμό κρουσμάτων καρκίνου είναι ανησυχητική και χρήζει ιδιαίτερης μελέτης από τους ειδικούς , ώστε να εξιχνιαστούν τα αίτια και να καταπολεμηθούν.

Είμαστε σίγουροι πως το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια για να καλυφθούν τα κενά τα οποία σοβούν εδώ και χρόνια εξαιτίας των μνημονιακών κυβερνήσεων που ισοπέδωσαν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ και εγώ προσωπικά με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά άρθρα:

«Εσβησε» 20χρονος Βολιώτης χτυπημένος από την επάρατο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου