ΤΟΠΙΚΑ

Εκκαθαριστικό για την ενίσχυση ΟΣΔΕ

εκκαθαριστικό-για-την-ενίσχυση-οσδε-669100

Υποβολή δικαιολογητικών μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου – Σημαντική η φετινή χρονιά για τους παραγωγούς

Ενόψει της έναρξης υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2015, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου και Βορείων Σποράδων καλεί τους παραγωγούς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2015 να προσκομίσουν ή να στείλουν με FAX (24280 94654) στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, το εκκαθαριστικό σημείωμα 2014, προκειμένου να ανοίξει το σύστημα και να δεχθεί στην πορεία την υποβολή αίτησης ΟΣΔΕ 2015.

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός θα ενημερώσει για την έναρξη υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Η φετινή χρονιά, πάντως, όπως αναφέρει, είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς θα δοθούν νέα δικαιώματα, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), από τα οποία θα εξαρτάται το ύψος των επιδοτήσεων, για τα επόμενα 10-15 έτη τουλάχιστον.

«Περισσότερο, λοιπόν, από κάθε άλλη χρονιά είναι απαραίτητη η έγκαιρη και έγκυρη υποβολή της αίτησης» υπογραμμίζει ενώ επισημαίνει ότι: «Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ο μοναδικός φορέας συντονισμού όλων των φορέων υποβοήθησης των αγροτών για τη συμπλήρωση και την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για την επταετία 2014 – 2020 και με ένα ευρύ πιστοποιημένο δίκτυο Κέντρων Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) σε όλη την Ελλάδα, σε καλεί να μην αμελήσεις την υποβολή της αίτησής σου και βρεθείς αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσεις τα δικαιώματά σου.

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (περισσότερα από 90) προσφέρουν εγγύηση για την ορθή και αποτελεσματική υποβολή των αιτήσεων των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα. Η αποδεδειγμένη εμπειρία στο έργο και η προσωπική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των συνεταιριστικών οργανώσεων και των παραγωγών δεν υποκαθίστανται με μιας χρήσης και αμφιβόλου αποτελέσματος ευκαιρίες.

Η άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μελέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος τη νέα ΚΑΠ και τις αλλαγές που θα επιφέρει στις επιδοτήσεις και πλέον μπορεί να σε ενημερώσει υπεύθυνα και να σου προσφέρει εργαλεία και υπηρεσίες που θα εγγυηθούν, τόσο τις επιδοτήσεις, όσο και την τήρηση των νέων κανονισμών.

Σε καλούμε να έρθεις το συντομότερο δυνατόν στα ΚΕΑ μας, να σε βοηθήσουμε να υποβάλεις ΕΓΚΥΡΑ την αίτησή σου, συνδυάζοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες που αφορούν τον αξιόπιστο προϋπολογισμό των ετήσιων πληρωμών σου, βάσει της νέας ΚΑΠ μέχρι και το 2020, την εξατομίκευση των κανόνων πολλαπλής συμμόρφωσης και του καθεστώτος της πράσινης ενίσχυσης και την τήρηση του απαραίτητου ημερολογίου παραγωγού.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τα ΚΕΑ της σε όλη την Ελλάδα θα είναι και φέτος στο πλευρό του παραγωγού, με ανταγωνιστικές τιμές, με εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, τηρώντας απόλυτα τη νομιμότητα έκδοσης παραστατικών και συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις τους, στην επανεκκίνηση της εθνικής αγροτικής οικονομίας με παραγωγικό πρόσημο» καταλήγει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου