ΤΟΠΙΚΑ

«Ανοίγει την πόρτα» ο Μακράκης

ανοίγει-την-πόρτα-ο-μακράκης-851206

«Ανοίγει την πόρτα της εξόδου» ο Ηλίας Μακράκης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από το κυανόλευκο συγκρότημα. Ο νεαρός αμυντικός που φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Νίκης στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Β’ Εθνικής της Θεσσαλονίκης. Ετσι τυπικά και μόνο συνεχίζει τις προπονήσεις του με τους κυανόλευκους και παράλληλα περιμένει το Στράτο Γιδόπουλο για να του ανακοινώσει την απόφασή του.
Το συμβόλαιο του Μακράκη είναι ένα από τα 17 των ποδοσφαιριστών της Νίκης που λήγουν στις 30 Ιουνίου. Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας για δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 48 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με δύο γκολ, θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μεγαλύτερη κατηγορία και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών του με συγκρότημα της δεύτερης κατηγορίας. Ο Ηλίας Μακράκης βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά ότι η Νίκη ήταν ένα σημαντικό «σκαλοπάτι» στην καριέρα του και δεν θέλει να αποχωρήσει με άσχημο τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο περιμένει το Γιδόπουλο για να του ανακοινώσει την απόφασή του και να συζητήσει μαζί του για την οικονομική του εκκαθάριση από τη σεζόν που έφυγε.
Ο Ηλίας Μακράκης είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου, αφού είχε προηγηθεί ο Αργεντίνος Φακούντο Μπονβίν, που έφυγε πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, λόγω και του τραυματισμού του, που δεν τον άφηνε να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα.
Από κει και πέρα η καθυστέρηση στην άφιξη του Στράτου Γιδόπουλου έχει ανησυχήσει και προβληματίσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, που περιμένουν να συζητήσουν πρώτα για τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν και στη συνέχεια να αποφασίσουν για το μέλλον τους στην ομάδα. Βέβαια από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ υποστηρίζεται ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να χάσει χρήματα από τη Νίκη και απλά η όποια καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπήρξαν απρόβλεπτα έξοδα από προσφυγές.
Να θυμίσουμε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος ανακοίνωσε ότι θα έρθει αύριο ή μεθαύριο Τρίτη στον Βόλο για να ασχοληθεί με τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αλλά και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την δική του παραμονή στην ομάδα. Το μεσημέρι της Τρίτης έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Σωτήρη Πολύζο και στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» και άπαντες περιμένουν να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις.
Τα συμβόλαια που λήγουν, οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν αλλά και η παραμονή του Βέλικο Ντόβενταν είναι εκκρεμότητες που ζητούν άμεσα αποφάσεις και λύσεις, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι η παραμονή του Στράτου Γιδόπουλου στην ηγεσία της κυανόλευκης ΠΑΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου