ΤΟΠΙΚΑ

Κατάρτιση ανέργων από τα «Εφόδια Καριέρας ΙΚΕ»

κατάρτιση-ανέργων-από-τα-εφόδια-καρι-671731

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Εφόδια Καριέρας ΙΚΕ» ανακοινώνει ότι λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα «Επιταγή Κατάρτισης Ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με Υποχρεωτική Εγγυημένη Απασχόληση» (voucher 29-64) και στο πρόγραμμα «Επιταγή Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας Ανέργων Αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.» σε συνεργασία με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς.

Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα voucher 29-64, θα υλοποιηθούν τμήματα σε συνεργασία με έναν εκ των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών φορέων στην Ελλάδα, το ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, στο πρόγραμμα που αφορά αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα Εφόδια Καριέρας συμμετέχουν στην κοινοπραξία «ΔΙΚΤΥΟ Work.Net»με επικεφαλής το ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑ και συμμετοχή άλλων 6 εκπαιδευτικών δομών στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα τμήματα που θα σχηματιστούν μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα επισκεφτείτε τα γραφεία του κέντρου στην Κ. Καρτάλη 150, 4ος Όροφος (εμπορικό κέντρο έναντι κινηματογράφου Λίντο) ή στα 2421213737 και 2421213777 και στο [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου