ΤΟΠΙΚΑ

Ξυλοδαρμός σε μπαρ του Αλμυρού

ξυλοδαρμός-σε-μπαρ-του-αλμυρού-851206

Συνευρέθηκε ερωτικά με τη σερβιτόρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ. Εξερχόμενος όμως αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό που είχε προσυμφωνηθεί για τις έξτρα υπηρεσίες… Έτσι πιάστηκαν στα χέρια με τον υπεύθυνο του μπαρ και φέροντας σωματικές βλάβες προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα για μήνυση.
Στις 5 το πρωί χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού προχώρησαν στη σύλληψη του 47χρονου υπευθύνου του μπαρ στον Αλμυρό, καθώς και της αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας, 21 έτους, σερβιτόρας του καταστήματος.
Μαζί της λίγη ώρα νωρίτερα σύμφωνα με την καταγγελία είχε συνερευθεί ερωτικά σε δωματιάκι του μπαρ ο 25χρονος εργάτης, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος με έγκλιση που υπέβαλε στην αστυνομία υποστήριξε ότι ο 47χρονος τού προκάλεσε σωματικές βλάβες, όταν διαφώνησαν μεταξύ τους για οικονομικούς λόγους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος πριν το επεισόδιο είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη Ρουμάνα αντί συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αρνήθηκε να καταβάλει.
Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η σερβιτόρα στερείται άδειας εργασίας. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είχε συλληφθεί το φθινόπωρο του 2008 μαζί με άλλα τέσσερα άτομα για υπόθεση μαστροπείας.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου είχε επιβάλει στον 47χρονο ποινή φυλάκισης δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.
Τότε ο υπεύθυνος του μπαρ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο κατάστημα δεν ήταν παρά ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος, όπου είχε αποσύρει ένα χαλασμένο καναπέ του μαζαγιού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου