Εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Τ.Ε.Ε.

Τελευταία ενημέρωση: 2009-05-09, 00:00:00
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, την παρουσίαση του βιβλίου που επιμελήθηκε Ομάδα Εργασίας και την ονοματοθεσία της στοάς του κτιρίου του τοπικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2009, στις 11 το πρωί, παρουσία του πρώην προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κώστα Λιάσκα.
Στη εκδήλωση θα τιμηθούν παράλληλα όλοι οι πρόεδροι του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, ενώ το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρευρισκόμενους. Ειδικότερα θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους πρώην εν ζωή πρόεδρους του τοπικού τμήματος, κ.κ. Απόστολο Ζάμπαλο, Δημοσθένη Στραγγαλινό, Αρη Τσαλαπάτα, Ηλία Ξηρακιά, Απόστολο Δουμπιώτη, Ευάγγελο Σταυρινό, Γιάννη Πρίντζο και Δημήτρη Βασιλειάδη.
Για τέσσερις δεκαετίες έως σήμερα, η παρουσία, η δράση και η δυναμική του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας έχουν αφήσει το στίγμα τους στην κοινωνία και στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς με αποφάσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του, οδήγησε λιγότερο ή περισσότερο τις εξελίξεις σε θέματα τεχνικά, χωρικά, περιβαλλοντικά κ.ά.
Ο μεγάλος σχετικά αριθμός μελών (1.600 περίπου σήμερα) σε μικρό αλλά με ιδιάζουσες απαιτήσεις γεωγραφικό χώρο μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα της άμεσης, μαζικής και ισχυρής δραστηριοποίησης στη σύγχρονη συγκυρία, όπου η ποιότητα ζωής και το περιβάλλον έχουν αναδειχθεί σε μείζονα και ζητήματα προτεραιότητας.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το τηλεοπτικό κανάλι TRT.

Συνεδρίαση
της Διοικούσας
Τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η κοινή συνεδρίαση Δ.Ε. Περιφερειακών Τμημάτων και ο ορισμός εκπροσώπων στην Οργανωτική Επιτροπή για το συνέδριο των Μεσογειακών Αγώνων.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=