LIFE STYLE

Η Ελένη Ψυχούλη ζει σε καλύβι χωρίς ρεύμα στο Πήλιο(φωτο)

η-ελένη-ψυχούλη-ζει-σε-καλύβι-χωρίς-ρεύ-674470

Η διάσημη Βολιώτισσα σεφ Ελένη Ψυχούλη εγκαταστάθηκε με τον αγαπημένο της στο Πήλιο

Ενα διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τον κόσμο, σε ένα καλύβι στο Πήλιο, ζει η Ελένη Ψυχούλη, η οποία ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της Εκκλησίας, καθώς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κώστα Αγριγιάννη. Η διάσημη Βολιώτισσα σεφ βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς όλα τα ΜΜΕ έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει, δίπλα στον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι κατοικεί μακριά από τον κόσμο, σε ένα καλύβι στους ελαιώνες του Κώστα Αγριγιάννη, στο Πήλιο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη, δεν έχουν ούτε τηλέφωνο, ούτε ηλεκτρικό. Παρότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πού θα τελεστεί ο γάμος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλέξουν το Πήλιο, το οποίο λατρεύουν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από λίγο καιρό στον Βόλο, όπου η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης εδώ και έναν χρόνο διατηρεί εστιατόριο, το «Πιρουνάκι», καθώς προμηθευόταν βιολογικό λάδι από τον μέλλοντα σύζυγό της.

Μια μέρα, όταν συναντήθηκαν στο μαγαζί της, ήρθαν λίγο πιο κοντά και από τότε είναι μαζί, αφού διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά. Ο Κώστας Αγριγιάννης για πολλά χρόνια διατηρούσε νυχτερινά μαγαζιά στο Βόλο, ωστόσο τελευταία ασχολείται με το βιολογικό λάδι και έχει βιολογικούς ελαιώνες. Ο ίδιος έχει και πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και γι’ αυτό φτιάχνει διάφορα έπιπλα και αντικείμενα από ξύλο ελιάς.

Η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής «Chef στον αέρα», που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά στον ΣΚΑΪ και ήδη έχει πάρει το «πράσινο φως» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια σειρά με υφάσματα, με την ονομασία «Idi Proikos», και γι’ αυτό μαζί με τον Κώστα Αγριγιάννη, που κάνει τα έπιπλα, σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο. Ο γάμος θα είναι παραμυθένιος, ενώ όνειρο της νύφης είναι να φορέσει νυφικό, φτιαγμένο από πλαστικές σακούλες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου