ΤΟΠΙΚΑ

Λύθηκε η παρεξήγηση…

λύθηκε-η-παρεξήγηση-851206

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας Τάσο Μπατζιάκα είχε χθες αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μετά από μια σειρά γεγονότων, που οι φίλαθλοι της κυανόλευκης ομάδας είχαν εκλάβει ως άνιση μεταχείριση απέναντι στην άλλη ΠΑΕ της Μαγνησίας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Μέσα σε φιλικό κλίμα αντιπροσωπεία από μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και των «Γαλάζιων Αγγέλων» συναντήθηκαν χθες στα γραφεία της Ενωσης και του εξέφρασαν τα παράπονά τους και τις θέσεις τους.
Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις των οργανωμένων της Νίκης και της Ε.Π.Σ.Θ. εξομαλύνθηκαν και οι δυο πλευρές θέλουν να πιστεύουν ότι αυτή θα είναι η απαρχή μιας νέας εποχής συνεργασίας για το καλό της κυανόλευκης ομάδας και του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα.
Συγκεκριμένα από την πλευρά των φιλάθλων της Νίκης εκφράστηκε το παράπονο ότι δεν υπήρξε έως σήμερα ίση μεταχείριση μεταξύ των δυο μεγάλων ομάδων της πόλης και πως ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. έχει ξεχάσει την ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας. Υποστήριξαν ότι ήταν λάθος που δεν βγήκε να διαψεύσει δημοσιεύματα που επί μια εβδομάδα χαρακτήριζαν το φιλικό της Μικτής Ε.Π.Σ.Θ. ως προεπιλογή ταλέντων για την ομάδα του Ολυμπιακού, από την στιγμή που αυτά τα παιδιά ανά πάσα στιγμή μπορούν να αγωνιστούν σε οποιοδήποτε σύλλογο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν αντέδρασε στα λόγια του Αχιλλέα Μπέου ότι υπάρχει μόνο μια επαγγελματική ομάδα στο Βόλο, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή του ερυθρόλευκου συλλόγου, όπως όφειλε, αφού ήταν παρών στην εκδήλωση και ως πρόεδρος της Ενωσης καλείται να υπερασπίζεται όποτε χρειαστεί το συμφέρον όλων των ομάδων που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Π.Σ.Θ.
Ο κ. Μπατζιάκας τους άκουσε προσεχτικά και δέχτηκε εν μέρει τις θέσεις τους. Από την άλλη όμως και ο ίδιος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις αντιδράσεις των οργανωμένων της Νίκης μετά από όλα όσα συνέβησαν και για το γεγονός ότι καταφέρονταν με συνθήματα και με «μηνύματα» στις ιστοσελίδες τους κατά της Ε.Π.Σ.Θ. με βαριούς χαρακτηρισμούς.
Ολο το επεισόδιο πάντως θεωρείται λήξαν και από τις δυο πλευρές, που στην χθεσινή συνάντηση συζήτησαν σε ήρεμους τόνους και σε φιλική ατμόσφαιρα και φαίνεται πως έλυσαν οριστικά τις διαφορές τους.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας άλλωστε τόνισε οτι θα είναι δίπλα στη Νίκη όποτε κι αν του ζητηθεί, θα στηρίξει την κυανόλευκη ομάδα και θα βοηθήσει, όποτε χρειαστεί. Τους ενημέρωσε επίσης ότι η Ε.Π.Σ.Θ. βοήθησε τη Νίκη για την εξασφάλιση της άδειας διεξαγωγής αγώνων στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, αλλά και στον αγώνα του κυπέλλου, όταν υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην προσκόμιση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της κυανόλευκης ομάδας. Τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα φιλικό και τίποτα παραπάνω και μια τέτοιου είδους αναμέτρηση μπορεί να γίνει και με τη Νίκη, ενώ υποσχέθηκε ότι το ίδιο που έκανε με τον Ολυμπιακό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα κάνει και για την ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας.
Παράλληλα ευχήθηκε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου στον Ερασιτέχνη με επιτυχία και υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται κοντά και στην Ερασιτεχνική Νίκη.
Φυσικά και αυτό που περιμένουν τώρα οι φίλαθλοι των κυανολεύκων είναι να γίνουν πράξη τα λόγια του προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ., ώστε και η ομάδα τους να βοηθηθεί αλλά και το βολιώτικο ποδόσφαιρο μέσω της Νίκης να μπορεί να εξελίσσεται ομαλά, χωρίς να χαλάνε οι ισορροπίες…

Χωρίς Ντόβενταν η προπόνηση
Χωρίς τον Βέλικο Ντόβενταν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Νίκης. Ο Σέρβος τεχνικός αναχώρησε για το Βελιγράδι, προκειμένου να ανανεώσει και να αναβαθμίσει το δίπλωμα προπονητή που διαθέτει. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έρθει από βδομάδα στον Βόλο για να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από την παρουσία του στην ΠΑΕ και να αρχίσει να ασχολείται με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ρόστερ και το τεχνικό τιμ ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου