ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

αποσπασμα-κατασχετηριασ-εκθεσησ-851206

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. Η υπογραφόμενη Δικαστική Επιμελήτρια του Πρωτοδικείου Βόλου κ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΟΥΤ. ΚΑΛΙΩΡΑ, κάτοικος Βόλου, οδός Κωνσταντά αριθμός 128, δηλώνω ότι στις είκοσι επτά (27) Μαΐου 2009 έτους, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 4.00 μ.μ. μέχρι 5.00 μ.μ. το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο συνηθισμένο τόπο για δημοσίους και αναγκαστικούς πλειστηριασμούς, δηλαδή στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού, αίθουσα συνεδριάσεων, που ορίστηκε με το νόμο 3714/7-11-2008 (ΦΕΚ Α 231/2008), με υπάλληλο του πλειστηριασμού την Συμβολαιογράφο Αχίλλειου, κ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΑΥΡΗ, με έδρα τη Σούρπη Μαγνησίας, (τηλ. 24220 -31226) ή τον νόμιμο αναπληρωτή της σε κώλυμα αυτής, θα εκτεθεί σε αναγκαστικό πλειστηριασμό με επίσπευση της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου αριθμός 40, με την επωνυμία «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ALPHA BANK», νόμιμα εκπροσωπούμενης, η ακίνητη περιουσία των οφειλετών 1) Γεωργίου Κατσάνου του Παναγιώτη και της Φωτεινής, κατοίκου Σούρπης Μαγνησίας, δι εαυτόν ατομικά και ως εξ αδιαθέτου κληρονόμο της αποβιωσάσης μητρός του Φωτεινής χήρας Παναγιώτη Κατσάνου, θυγ. Βασιλείου Δήμου και 2) Μαρίας συζύγου Κωνσταντίνου Κατσάνου, θυγ. Συμεών Καραλίδη, κατοίκου Σούρπης Μαγνησίας, που κατασχέθηκε αναγκαστικά με την με αριθμό 5.933/2009 Έκθεση μου Αναγκαστικής Κατάσχεσης Ακίνητης Περιουσίας, δηλαδή εκπλειστηριάζεται: 1) Η με στοιχεία Γιώτα κεφαλαίο ένα (I-1) οριζόντια ιδιοκτησία, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως εξακοσίων πενήντα τεσσάρων και 80/100 (654,80) τετραγωνικών μέτρων, κείμενο εντός του οικισμού Σούρπης Μαγνησίας, του Υποθηκοφυλακείου Αχίλλειου και συνορεύει ανατολικά με ιδιοκτησία Αριστείδη Παπανικολόπουλου και με ιδιοκτησία Γεωργίου Κατσάνου, δυτικά με ιδιοκτησία Ειρήνης Κατσάνου και με ιδιωτικό δρόμο προς εξυπηρέτηση και του ιδίου οικοπέδου, βόρεια με ιδιοκτησία Νικολάου Κυπαρίση και νότια με ιδιοκτησία Γεωργίου Κατσάνου, με κοινοτικό δρόμο και με ιδιοκτησία Ειρήνης Κατσάνου. Η παραπάνω με στοιχεία Γιώτα κεφαλαίο ένα (I-1) οριζόντια ιδιοκτησία έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του οικοπέδου διακόσια τριάντα επτά χιλιοστά και δεκαπέντε εκατοστά του χιλιοστού εξ αδιαιρέτου (237,15/1000) ή εκατόν πενήντα πέντε και 20/100 (155,20) τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του οικοπέδου και συνορεύει ανατολικά και νότια με ιδιοκτησία Γεωργίου Ι. Κατσάνου, δυτικά με ακάλυπτο χώρο οικοπέδου και βόρεια με ιδιοκτησία κληρονόμων Νικ. Κυπαρίση. Εντός αυτής υπάρχει ένα κτίσμα μικρών διαστάσεων, όπου στεγάζεται το λεβητοστάσιο. Εφαπτόμενο αυτού υπάρχει υπόστεγο κεραμοσκεπές και είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του Πλειστηριασμού ορίστηκε το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00).
2) Η με στοιχεία Γιώτα κεφαλαίο δύο (Ι-2) οριζόντια ιδιοκτησία, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως εξακοσίων πενήντα τεσσάρων και 80/100 (654,80) τετραγωνικών μέτρων, κείμενο εντός του οικισμού Σούρπης Μαγνησίας, του Υποθηκοφυλακείου Αχίλλειου. Εντός της παραπάνω με στοιχεία Γιώτα κεφαλαίο δύο (Ι-2) οριζόντιας ιδιοκτησίας υπάρχει ισόγεια οικία, η οποία αποτελείται από δύο δωμάτια, διάδρομο, κουζίνα και μπάνιο, έχει επιφάνεια εξήντα δύο και 70/100 (62,70) τετραγωνικά μέτρα, ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο εκατόν εξήντα επτά χιλιοστά και ογδόντα πέντε εκατοστά του χιλιοστού εξ αδιαιρέτου (167,85/1000) ή εκατόν δέκα (110) τετραγωνικά μέτρα εξ αδιαιρέτου, βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του οικοπέδου και συνορεύει ανατολικά και νότια με ακάλυπτο χώρο οικοπέδου, βόρεια με ιδιοκτησία κληρονόμων Νικολάου Κυπαρίση και δυτικά με ιδιοκτησία Γεωργίου Ι. Κατσάνου. Ακόμη δε υπάρχει ένα κτίσμα μικρών διαστάσεων, όπου στεγάζεται το λεβητοστάσιο. Τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του Πλειστηριασμού ορίστηκε το ποσό των δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000,00).
Τα ακίνητα που εκπλειστηριάζονται βαρύνονται με τρεις (3) Προσημειώσεις Υποθήκης, υπέρ της «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε.», όπως προκύπτει από το με αριθμό 11/180/2009 Πιστοποιητικό Βαρών της Υποθηκοφύλακα Αχίλλειου. Ο πλειστηριασμός αυτός διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Π.Δ., οι οποίες τροποποιήθηκαν δυνάμει του νόμου 3714/7-11-2008 (ΦΕΚ Α 231/2008). Προσκαλούνται λοιπόν όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές να προσέλθουν και να πλειοδοτήσουν, συμμορφούμενοι με τους όρους της με αριθμό 5.939/2009 Περίληψής μου Κατασχετήριας Έκθεσης Ακίνητης Περιουσίας. Βόλος 8 Μαΐου 2009. Η Δηλοποιούσα Δικαστική Επιμελήτρια. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΟΥΤ. ΚΑΛΙΩΡΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου