ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα στην Αθήνα … η τελευταία κλήρωση… του Champions League

σήμερα-στην-αθήνα-η-τελευταία-κλήρω-851206

Σήμερα Παρασκευή (12:30) θα γίνει η κλήρωση του Champions League.
Η κλήρωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και θα είναι η τελευταία, καθώς θα βγουν τα ζευγάρια τόσο της προημιτελικής φάσης, όσο και της ημιτελικής.
Τα οκτώ ονόματα των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι:
1. Λίβερπουλ
2. Βαλένθια
3. Τσέλσι
4. Ρόμα
5. Μίλαν
6. Μπάγερν Μονάχου
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
8. Αϊντχόφεν
Τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 3-4 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 10-11 Απριλίου. Η ημιτελική φάση θα γίνει στις 24-25 Απριλίου και η επαναληπτική 1-2 Μαΐου.
Στη σκιά της Ακρόπολης, αλλά χωρίς τον εγκλωβισμένο στο κέντρο της Αθήνας Μισέλ Πλατινί, έγινε η παρουσίαση της μπάλας Αθήνα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, καθώς η ώρα συνέπεσε μ’ αυτή του συλλαλητηρίου. Αντίθετα, κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ, όπως και οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Λεωνίδας Καμπάνταης, λόγω της συνεργασίας τους με γνωστή αθλητική εταιρία.
Ο Γερμανός εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας, αφού παρέλαβε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση την πρώτη μπάλα που παράχθηκε για τον αγώνα της 23ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, απάντησε σε ερώτηση για το τι χρειάζεται μια ελληνική ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. «Για να πάει μια ελληνική ομάδα στον τελικό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες από κατάλληλα άτομα. Ωστόσο, τα όνειρα γίνονται καμιά φορά πραγματικότητα κι αυτό το ξέρουν καλά οι Ελληνες».
Ερωτήσεις… εγχώριου ενδιαφέροντος, έγιναν και στους τρεις παίκτες, αναφορικά με το ποιος πιστεύουν ότι θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει», οι απαντήσεις ήταν οι αναμενόμενες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου