ΤΟΠΙΚΑ

Αντεπίθεση για τη “Βίβλο της αναξιοπιστίας”

αντεπίθεση-για-τη-βίβλο-της-αναξιοπι-851206

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση χθες για το θέμα της Μαύρης Βίβλου που δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων διακυβέρνησης της ΝΔ. Ο Ευ.Αντώναρος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μακρά εξειδίκευση στην αναξιοπιστία.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αρμόζει στο ΠΑΣΟΚ, με μακρά εξειδίκευση στην αναξιοπιστία, να εκδίδει βίβλους όπως η χθεσινή».
Ο κ. Αντώναρος σημείωσε, ακόμη, ότι «άλλωστε, μεγαλύτερη απόδειξη αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας από την πρόσφατη υπαναχώρηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 16, δύσκολα θα βρεί κάποιος, όσο κι αν ψάξει».
Στη Μαύρη Βίβλο αναφέρθηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρας, ο οποίος επισήμανε: «Χαιρόμαστε, γιατί στον τομέα ευθύνης του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως οι αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ είναι ασήμαντες έως ανύπαρκτες».
Πάντως, ο Β.Πολύδωρας απάντησε στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Αντιπαρερχόμεθα τους απαξιωτικούς για την Αστυνομία χαρακτηρισμούς ως μη συμβάλλοντες σε μία έντιμη σχέση και συνεννόηση -όπως επίμονα επιδιώκουμε- της αξιωματικής, αλλά και της όλης αντιπολίτευσης με τους θεσμικούς φύλακες της έννομης τάξης και της δημοκρατικής ευνομίας».
Αίσθηση προκαλεί, όμως, η επισήμανσή του πως ο πυροβολισμός στον αέρα από τον Ειδικό Φρουρό έξω από το υπουργείο Αιγαίου ήταν δικαιολογημένος -«ως σύννομα γενόμενος (όπως απεδείχθη από την έρευνα και την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε δικαστικός λειτουργός)», ενώ υποστηρίζει πως «το επίτευγμα, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι είναι ότι η απόκρουση σε όλες τις έντονες επιθέσεις έγινε αναιμάκτως και αβλαβώς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου