ΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα ο ερχομός Γιδόπουλου

τη-δευτέρα-ο-ερχομός-γιδόπουλου-851206

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η χρονιά για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που βρίσκεται πλέον σε αναμονή των όποιων εξελίξεων. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας,
οπότε και αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Στράτος Γιδόπουλος.

Η φετινή χρονιά μπορεί να τελείωσε για τους κυανόλευκους όσον αφορά στα αγωνιστικά με το παιχνίδι της Κυριακής, όπου η Νίκη με σκορ 2-0 ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό, που θα είναι η ομάδα του Βορείου Ομίλου που θα παίξει στο μπαράζ με την Ρόδο.

Μπορεί οι αγωνιστικές να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο οι υποχρεώσεις των κυανόλευκων παραμένουν και είναι ανοιχτές, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του Στράτου Γιδόπουλου στην Νέα Ιωνία, ώστε ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο επαφών αρχικά με τον Βέλικο Ντόβενταν και στη συνέχεια με τους παίκτες.

Επαφές που έχουν να κάνουν με την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Αλλωστε είναι πολλά εκείνα τα συμβόλαια που λήγουν και τυπικά στο τέλος Ιουνίου, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης και για τη νέα σεζόν.

Μέχρι στιγμής η άφιξη του ισχυρού παράγοντα στην Νέα Ιωνία οδεύει από παράταση σε παράταση και αυτό είναι κάτι που φθείρει ψυχολογικά το σύνολο των ποδοσφαιριστών, που περιμένουν να μάθουν το τι μέλει γενέσθαι.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί μέχρι σήμερα ο Φακούντο Μπονβίν, που έχει αφήσει την ομάδα, ενώ έχει αποχωρήσει επίσης και ο Πετριάτζι Ριβελίνο.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναχώρησε για την Ιταλία από την περασμένη Τρίτη, όπου και αναζητεί ήδη την επόμενη ομάδα του. Μάλιστα στο δεξιοπόδαρο μέσο οφείλεται και μέρος χρημάτων και υπάρχει η σκέψη να καταθέσει προσφυγή, ώστε να διασφαλιστεί οικονομικά.

Εκτός βέβαια από τις οφειλές στο Ριβελίνο υπάρχουν και άλλες, με τους ποδοσφαιριστές να ανησυχούν πλέον και γι’ αυτό το λόγο, πέρα από το τι θα γίνει με την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων τους.

Δικαίωμα να φύγουν από την ομάδα μετά τις 30 Ιουνίου έχουν οι: Νερίτζιους Αστράουσκας, Ροντρίγκο Μπένγκουα, Μαουρίτσιο Νάνι, Νίκος Βούλγαρης, Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Χρήστος Κανελλόπουλος, Γιώργος Καντιμοίρης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Ηλίας Μακράκης, Στάθης Πανακούλιας, Αντώνης Σωτρίνης, Φώτης Τσεκετσίδης, Εντμοντ Τσερέπης, Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου και Τάσος Χουστουλάκης. Μέχρι στιγμής αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν δεχθεί προστάσεις από άλλους συλλόγους, ωστόσο η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών θα συζητήσει πρώτα με τη Νίκη και μετά με οποιονδήποτε άλλο, μιας και αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλε ο σύλλογος της φετινή χρονιά, ενώ δεν παύουν να αναφέρουν συνεχώς και τη στήριξη που είχαν από τον κόσμο.

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και παίκτες οι οποίοι είναι δανεικοί και η παραμονή τους δεν εξαρτάται μόνο από το γεγονός αν θέλει η Νίκη να επεκταθεί ο δανεισμός τους. Συγκεκριμένα υπό τη μορφή δανεισμού στην Νίκη βρίσκονται και οι Μάρκος Χατζηλιάδης, Χρήστος και Νίκος Στάμος από την Καβάλα, Γιώργος Γουνελάς από τον ΠΑΟΚ αλλά και ο Θανάσης Μάγγος από την ΑΕΛ. Με συμβόλαιο από την άλλη δεσμεύονται οι Φώτης Τάσσος, Πέτρος Καρυώτης, Κώστας Σβανιάς, Κώστας Λιάρος, Αλκι Κρούτι και Σεραφείμ Μωυσίδης, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως η παραμονή τους είναι βέβαιη. Τα πάντα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να είναι στον Βόλο. Μέχρι τότε οι προπονήσεις θα συνεχίζονται κανονικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου