ΤΟΠΙΚΑ

Νέα αναβολή στην άφιξη Γιδόπουλου

νέα-αναβολή-στην-άφιξη-γιδόπουλου-851206

Για πολλοστή φορά μέσα στις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο Στράτος Γιδόπουλος ανέβαλε την άφιξή του στο Βόλο, με αποτέλεσμα να παραταθεί η αγωνία στο «στρατόπεδο» της Νίκης για τις εξελίξεις στην κυανόλευκη ομάδα.
Ο έμπειρος παράγοντας επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους και σοβαρά ραντεβού ενημέρωσε χθες το βράδυ τους συνεργάτες του ότι δεν μπορεί να έρθει και σήμερα στη Νέα Ιωνία και να ασχοληθεί με τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις, λύσεις συμβολαίων, η παραμονή του Βέλικο Ντόβενταν στον πάγκο της ομάδας, αλλά και περισσότερο απ’ όλα η απόφαση του Γιδόπουλου για τη δική του παρουσία στην ηγεσία της ΠΑΕ, για μερικές μέρες ακόμα θα βρίσκονται στον… αέρα.
Και ο ίδιος ο παράγοντας όπως λέει στο περιβάλλον του γνωρίζει ότι έχει τραβήξει πολύ αυτό το θέμα, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να έρθω στον Βόλο αυτή την εβδομάδα, όπως είχε προγραμματίσει. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά ραντεβού, τα οποία δεν γίνεται να αναβληθούν.
Αρχικά ο Στράτος Γιδόπουλος είχε πει πως θα έρθει μετά το Πάσχα, όμως από τότε συνεχώς υπάρχουν αναβολές στην ημερομηνία της άφιξης του. Ομως όπως ο ίδιος υποστήριξε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έρθει οπωσδήποτε για να ασχοληθεί με θέματα της ομάδας. Από την άλλη πάντως οι συνεχείς αναβολές δημιουργούν ανησυχία στη Νέα Ιωνία και παρατείνουν την αγωνία για το μέλλον της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Στην αναμονή ο Ντόβενταν
Ο Βέλικο Ντόβενταν μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχε ενημερωθεί για τη νέα αναβολή στην άφιξη του Γιδόπουλου. Μάλιστα ο ίδιος την Παρασκευή πρέπει να αναχωρήσει για το Βελιγράδι, προκειμένου να ανανεώσει και να αναβαθμίσει την άδεια προπονητή που διαθέτει, ώστε να μπορεί να δουλέψει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Θα μείνει εκεί για τέσσερις ημέρες και επιθυμία του ήταν πριν φύγει να μιλήσει με τον Στράτο Γιδόπουλο. Ομως τελικά και το δικό του ραντεβού με τον έμπειρο παράγοντα θα καθυστερήσει ακόμη μερικές ημέρες.
Οσον αφορά στις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ο κυανόλευκος τεχνικός έχει ήδη ετοιμάσει τις προτάσεις του, όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλει αυτές να δουν το φως της δημοσιότητας πριν τις συζητήσει με τον Γιδόπουλο. «Ας μιλήσω πρώτα με τον κ. Γιδόπουλο και μετά θα πούμε για τις προτάσεις μου. Αυτοί που θα προτείνω να μείνουν δεν έχουν να κάνουν με ενδεκάδα ή πάγκο. Οι προτάσεις μου έχουν να κάνουν για όσους πιστεύω ότι αξίζουν και πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα», σχολίασε σχετικά ο Σέρβος προπονητής.

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό
Το γεγονός ότι ο Στράτος Γιδόπουλος θα έρθει από βδομάδα στον Βόλο επιβεβαιώνει και το ότι έχει κλείσει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, που θα αναλύσει τις θέσεις και τις σκέψεις του. Μέσα από αυτή την συνέντευξη αναμένεται να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και για τις σκέψεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Συγκεκριμένα την Τρίτη το μεσημέρι ο Στράτος Γιδόπουλος θα μιλήσει στο TRT και στην εκπομπή Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα του Σωτήρη Πολύζου. Η συνέντευξη αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλα τα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου