ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Οπως καταλάβατε, τίτλοι μόνο στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα είναι όλοι κλειδωμένοι. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το μπάσκετ και χαμογελάει το χειλάκι των βάζελων.

Αφού ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να πάρει το Κύπελλο Ευρώπης στο μπάσκετ, έπαιξε μπάσκετ στον τελικό ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ. Ε, αυτή ήταν του χεριού του.

Πάντως στη νέα έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία όχι μόνο τίτλο δεν παίρνουμε, αλλά κινδυνεύουμε άμεσα και με υποβιβασμό.

Τώρα μπορεί να μας απασχολεί ο Παυλίδης, αλλά προσεχώς θα μας απασχολήσει κάποιος άλλος …ίδης. Αυτός ο δεύτερος, ο τοπικός «ίδης» φιρί φιρί το πάει με τα καμώματά του.

Στο 3% έχει τοποθετηθεί ο πήχης για το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Με 3 συν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μιλάει για μεγάλη νίκη. Με 3 πλην μπορεί να μιλάει απλά για νίκη. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα μάλλον απαγορεύονται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι τουλάχιστον λένε τα στελέχη του.

Ποια γρίπη των χοίρων απ΄ το Μεξικό, αδερφέ μου; Αν δεν έχεις κάνει δανειολήπτης στην Ελλάδα, δεν ξέρεις τι πάει να πει ξαφνικός θάνατος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου