ΤΟΠΙΚΑ

Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

προσφυγή-στην-αποκεντρωμένη-διοίκησ-681793

Από τους «Δρόμους Συνεργασίας» με αφορμή τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα προσφύγει την ερχόμενη Δευτέρα, η παράταξη των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», ζητώντας την ακύρωση της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ.

Για τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας, Κώστας Γαργάλας, ενημερώθηκε τηλεφωνικώς στις 10:30 το πρωί. «Μου είπαν να ανοίξω το λογαριασμό του e-mail μου για να δω τα θέματα, προκειμένου στη 1 το μεσημέρι να συμμετέχω στη συνεδρίαση», περιγράφει ο κ. Γαργάλας.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στην παράταξη και λήφθηκε ομόφωνη απόφαση να απέχει από τη συνεδρίαση. Μάλιστα τη Δευτέρα, πρόκειται να γίνει προσφυγή για την ακύρωσης των αποφάσεων που λήφθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση. «Το καψόνι του στρατού ήταν λίγο πιο ελαφρύ», σχολίασε ο κ. Γαργάλας, ο οποίος μίλησε για απαξίωση της ουσίας και για ευτελισμό του θεσμού με ευθύνη της δημοτικής αρχής. «Κατ’ αρχήν δεν τίθεται θέμα επείγουσας συνεδρίασης. Το ότι τα θέματα που εισήχθησαν προς συζήτηση είναι θέματα που εκκρεμούν από προηγούμενη συνεδρίαση δεν είναι επείγον. Επείγον είναι ένα ζήτημα που αφορά σε θέματα ασφάλειας πολιτών για παράδειγμα», υπογράμμισε ο κ. Γαργάλας, ο οποίος άλλωστε είχε θέσει το θέμα και σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν μιλούσε για έκτακτες συνεδριάσεις επιτροπών για τις οποίες η ενημέρωση γίνεται την τελευταία στιγμή.

Από τη συνεδρίαση ηχηρά απούσα δήλωσε και η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα, η οποία βρισκόταν σε προκαθορισμένη συνάντηση εκτός Βόλου.

Ο μόνος που παρέστη ήταν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ, Δημήτρης Κουτσιφέλης, ο οποίος πάντως διαφώνησε για τον επείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης.

Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος είχαν σχέση με τους διακανονισμούς ληξιπρόθεσμων οφειλών, για την έγκριση της διαδικασίας σύναψης συμβολαίου υδροληψίας και σύμβασης προσχώρησης της ΔΕΥΑΜΒ με τους καταναλωτές της, για την πρόσβαση της ΔΕΥΑΜΒ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας για τη λύση της σύμβασης που αφορά στον καθαρισμό των χώρων της ΔΕΥΑΜΒ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου