ΤΟΠΙΚΑ

Στο επίκεντρο ναοί της περιοχής

στο-επίκεντρο-ναοί-της-περιοχής-681879

Πλήθος κόσμου στις πανηγύρεις του Αγίου Χαραλάμπους και του Αγίου Βλασίου

Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου, Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου, Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας.

Στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου, την παραμονή της εορτής, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στο παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Νέας Ιωνίας, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Κωνσταντίνου Φλάκη, ο οποίος θα ομιλήσει.

Μνήμη του Αγίου Βλασίου

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, η τοπική Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου