ΤΟΠΙΚΑ

Κρίσιμο ραντεβού με Ορνιθόπουλο

κρίσιμο-ραντεβού-με-ορνιθόπουλο-851206

Ο παίκτης που ήταν περισσότερο εμφανές ότι έλειπε από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Αμύντα– είχαμε ξαναγράψει- πώς αφορούσε την «ρακέτα» και αυτός που μπορεί να δώσει την λύση δεν είναι άλλος από τον Μίλτο Ορνιθόπουλο. Η απουσία του έμπειρου σέντερ κάτω από το καλάθι στοίχισε στους ερυθρόλευκους, την ώρα που οι υπόλοιπες θέσεις και τα κενά των περιφερειακών που απείχαν λόγω του οικονομικού είχαν καλυφθεί επάξια, χωρίς όμως να υπάρχει η πολυτέλεια των εναλλακτικών λύσεων… Ολοι οι καλαθοσφαιριστές χρειάζονται στον Ολυμπιακό και στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Β Εθνική, αλλά αυτός που θεωρείται ο πλέον απαραίτητος είναι ο Ορνιθόπουλος.
Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη βλέποντας πως οι συζητήσεις με τους Χατζηνικολάου και Μαντζιώρη οδηγούνται συνεχώς στο αδιέξοδο, αποφάσισαν να στρέψουν όλες τις προσπάθειες τους στην παραμονή του 29χρονου σέντερ, ώστε να επιλύσουν το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί αυτή την στιγμή την ομάδα και εντοπίζεται στην «ρακέτα».
Ο Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στον Βόλο και με το μάνατζερ του θα παραστούν σε ένα κρίσιμο ραντεβού με την διοίκηση του Ερασιτέχνη, το οποίο και αναμένεται να είναι το τελευταίο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται διατεθειμένη να ανεβάσει την οικονομική της πρόταση, προκειμένου να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της και σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου, το πιο πιθανό είναι να υπάρξει συμφωνία και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Καρακατσούνη για την κρίσιμη έξοδο στις Σέρρες.
Οσον αφορά στους Μαντζιώρη και Χατζηνικολάου μάλλον πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. Ο πρώτος ενώ είχε ραντεβού χθες με την διοίκηση, το ακύρωσε και δήλωσε πώς δεν θέλει καν να κάνει τον κόπο να έρθει στον Βόλο για να μιλήσει με τους διοικούντες. Την ίδια ώρα καμία εξέλιξη δεν υπήρξε για τον Χατζηνικολάου που ήταν κοντά σε συμφωνία την Δευτέρα, αλλά τελευταία στιγμή εκνευρισμένος έσκισε το συμφωνητικό και έφυγε για την Θεσσαλονίκη.
Με όσα «όπλα» του έχουν απομείνει ο Γιάννης Καρακατσούνης προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα. Στο ιατρικό δελτίο, ο Παναγιώτης Νάνης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα θα είναι απών από την αναμέτρηση της Κυριακής.
Παραίτηση Ξηρού;
Ετοιμος να θέσει την παραίτηση του στην διάθεση του ΔΣ είναι ο Αντώνης Ξηρός. Χθεσινές πληροφορίες ήθελαν το γνωστό δικηγόρο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη να έχει έτοιμη την επιστολή παραίτησης, διαφωνώντας στον τρόπο διοίκησης του προέδρου κ. Σταυρίδη, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο. Γενικότερα επικρατεί δυσφορία στο διοικητικό συμβούλιο για κάποιες αποφάσεις του Τάκη Σταυρίδη, καθώς και για τη μη βοήθεια από τον Δήμο Βόλου προς τα τμήματα του Ερασιτέχνη, που προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς στήριξη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου