ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος το νταμπλ πλέον για την Μπαρτσελόνα

στόχος-το-νταμπλ-πλέον-για-την-μπαρτσε-851206

Τα… ανοιχτά μέτωπα που έχει η Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας, δεν επιτρέπουν στους Καταλανούς να σταθούν στον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ελπίδες των «μπλαουγκράνα» να γίνουν η πρώτη ομάδα από το 1990 που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης έσβησαν προχθές βράδυ από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», όμως περιθώρια απογοητεύσεων δεν υπάρχουν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
«Αν κατορθώσουμε να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους που μας απομένουν, θα είναι και πάλι μια φανταστική χρονιά», τόνισε ο Μπεγκιριστάιν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «…για αποτυχία μπορούμε να μιλάμε μόνο στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε πού βρισκόμαστε και πώς θα τελειώσουμε».
Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει να γίνει η πρώτη ομάδα από το 1998 που θα κάνει το νταμπλ στην Ισπανία (η ίδια το είχε καταφέρει τελευταία φορά, στην πρώτη θητεία του Λουίς Φαν Γκάαλ στη Βαρκελώνη), όμως η ήττα από τη Σεβίλη το περασμένο Σάββατο την έριξε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Καμπ Νου». «Πρέπει να ξανανέβουμε στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν το συντομότερο δυνατό. Παίζουμε εντός έδρας με τη Ρεάλ και πρέπει να δείξουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι σημαντικό να νικήσουμε τη Ρεάλ, και γιατί είναι αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα και για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας», επισημαίνει ο Μπεγκιριστάιν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου