ΤΟΠΙΚΑ

Αναζητήσεις… με πρόγραμμα

αναζητήσεις-με-πρόγραμμα-851206

Αναζητήσεις με πρόγραμμα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο η νέα ομάδα να είναι έτοιμη τον Ιούνιο και όλοι παίκτες να ξεκινήσουν την προετοιμασία στις 8 Ιουλίου στο Καρπενήσι.
Στις αναζητήσεις με πρόγραμμα υπάρχει και χρονοδιάγραμμα, αφού στη βολιώτικη ΠΑΕ θέλουν να μην ψάχνουν την τελευταία στιγμή και ήδη μετά τα δοκιμαστικά των ερασιτεχνών λέγεται ότι ενώ έχουν κλεισθεί 4 Ελληνες, το ίδιο θα γίνει με άλλους 6, ενώ οι ξένοι που θα έρθουν θα έχουν περάσει από το μικροσκόπιο.
Πάντως ενώ τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη, δεν αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην Αργεντινή ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτης Γιαννόπουλος, προκειμένου να εξετάσει περιπτώσεις παικτών της Σαν Λορέντζο και όχι μόνον, που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους και έχουν και υψηλά κασέ… Πέραν όμως αυτού του ταξιδιού ο Ολυμπιακός θα τσεκάρει και άλλους ποδοσφαιριστές, μιας και ο Σάκης Τσιώλης θα βρεθεί στην Ιταλία, ενώ χθες μετά το πρώτο φιλικό την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την μικτή της Ε.Π.Σ.Θ., σειρά πήρε χθες η επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ. Πιερίας, αφού οι ερυθρόλευκοι παράγοντες έχουν ως σκοπό να δουν νέους παίκτες, που θα μπορούν να αγωνιστούν αρχικά στην Β’ ΠΑΕ και στη συνέχεια, γιατί όχι, να στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα.
Στο χθεσινό φιλικό ο Ολυμπιακός με αρκετούς εφεδρικούς και παίκτες της ομάδας Νέων κέρδισε 2-1 στον αγώνα στο γήπεδο του Βελεστίνου, ενώ το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε ο Ιακωβάκης και το 2-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Καραπλιάγκου.
Οι Κολίτσι, Σκαρτσίλας, Κατσικάς, Δήμας, Καράτσαλος, Ασλανίδης, Ναρασιάνης, Τσεκούρας, Ζαχαράκης Γιακάκογλου και Μιχάλης ξεκίνησαν χθες για την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Ανδριόπουλος, Καραπλιάγκος, Ιακωβάκης αλλά και 4 νεαροί υπό δοκιμήν.
Τα φιλικά δεν σταματούν στο χθεσινό, αφού προγραμματίζονται κι άλλα, ενώ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009, στις 5 μ.μ. στην Τρίπολη θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό, αλλά αυτή τη φορά θα είναι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Μάλιστα ένας παίκτης που θα αποκτηθεί θα προέρχεται από την ομάδα του Αστέρα, ενώ όπως έχει γραφεί εδώ και αρκετό καιρό, οι πληροφορίες για την απόκτηση παικτών αφορούσαν στο Γιάννη Σωτήρχο από τον Θρασύβουλο, τον τερματοφύλακα Κοτταρά και τον Τσέχο Πιετρ Πιζανόφσκι, του επιθετικού Α.Μ. Ντιαλό από την Μπουρκίνα Φάσο, που για τρεις περιόδους έπαιξε στον Πανθρακικό και του Ισπανού Γκονζάλες.
Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει και πρωτάθλημα και τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 17:45 υποδέχεται την ομάδα του Ηλυσιακού στο Εθνικό Στάδιο Βόλου, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Εθνικής.

Το Σάββατο οι Νέοι

Το Σάββατο, 2 Μαΐου 2009, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων του Ηλυσιακού στις 15:00 στο Δημ. Στ. Ζωγράφου “Γρ. Λαμπράκης”, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Β Εθνικής.
Διαιτητής του αγώνα ο Π. Γκιολής με βοηθούς τους Α. Φωτόπουλο και Μ. Βουδούρη, όλοι από ΣΔΠ Αθηνών.

Σήμερα αιμοδοσία
Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, που με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο δημιουργεί Τράπεζα Αίματος και πραγματοποιεί την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία . Σήμερα λοιπόν στο ΕΑΚ Βόλου, στην κινητή μονάδα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι θα γίνει πρώτη εθελοντική αιμοδοσία.
Στους εθελοντές αιμοδότες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια SPRIDER με το διακριτικό σήμα του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει ως σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι ζωή» και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, κάνοντας τις αρχές της πράξεις, προσκαλεί όλον τον κόσμο να προσφέρει λίγα λεπτά για ένα δώρο ζωής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου