ΤΟΠΙΚΑ

Ατύ(x)ησαν οι ερυθρόλευκοι ισόπαλοι με 1-1 στο Πολύκαστρο

ατύxησαν-οι-ερυθρόλευκοι-ισόπαλοι-με-1-1-851206

Μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχασε ο Ολυμπιακός Βόλου αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στο Πολύκαστρο στο Κιλκίς. Η ισοπαλία αυτή είναι η δεύτερη μεταξύ των δυο ομάδων αφού και στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πια στην 2η θέση με 51 βαθμούς, αφού ο Πιερικός επικράτησε με 1-3 του Εθνικού Κατερίνης και έχει 53β. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Με τον Γεωργιάδη να παίρνει την θέση του Διαμάντη που έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω ίωσης ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε τον αγώνα στο Πολύκαστρο εκεί που παραβρέθηκαν 150 και πλέον ερυθρόλευκοι οπαδοί. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3 απείλησαν με το σουτ του Κουγιουμτζίδη μέσα από την περιοχή να περνά άουτ. Στο 6΄ οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τον Μασάντο όταν ο Βραζιλιάνος δέχθηκε την μπάλα από σέντρα του Γεωργιάδη, αλλά προ κενής εστίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Γεωργιάδης βρέθηκε στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε επίσης άουτ. Η μπάλα τιμώρησε τους παίκτες του Κώστα Σταματίου και μετά από σουτ του Φονσέκα που κόντραρε στο σώμα του Καρτζά, ο Λεπτοκαρίδης πήρε τη μπάλα σούταρε με το δεξί και άνοιξε το σκορ στο 18 από το ύψος του πέναλτι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε στο 38 στον αγώνα τους Διαμάντη και Ακπαρίδη στην θέση του Καρατζά που δεν στάθηκε καλά όσο αγωνίστηκε αλλά και του Χατζή, θέλοντας κάτι καλύτερο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο με την γηπεδούχο ομάδα να προηγείται.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Μασάντο να εκτελεί φάουλ στο 46 όμως ο Καρουλίδης έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 49 οι γηπεδούχοι έγιναν και πάλι απειλητικοί όταν ο Φόνσεκα έκανε την συρτή σέντρα ο Γλύκος όμως διάβασε την φάση και μπλόκαρε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στα πόδια του Λεπτοκαρίδη και ο τελευταίος γίνει επικίνδυνος. Ο Διαμάντης στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι όταν στο 58 ο Μασάντο τον έβγαλε μόνο του τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Το Πολύκαστρο απάντησε με σουτ του Φονσέκα που μπλόκαρε ο Γλύκος στο 59 ενώ στο 61 πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο γκολκίπερ
του Ολυμπιακού που μπλόκαρε ενστικτωδώς το απειλητικό σουτ του Φονσέκα από το ύψος του πέναλτι μετά την σέντρα του Κουγιουμτζίδη από τα αριστερά.
Η ισοφάριση ήρθε με τον Σεσά 14 λεπτά μετά από την είσοδό στον αγώνα στη θέση του Σαρρή.
Ο ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα στο 73 αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντούρη έπιασε το σουτ στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Καρουλίδης.
Ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα λεπτά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο ώστε να φύγει με την νίκη και παραλίγο να γνωρίσει και την ήττα, όταν σε κόντρα επίθεση το Πολύκαστρο αστόχησε με τον Γεροντίδη με το σουτ του να περνά ελάχιστα επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Μετά το ματς δήλωσαν…
Επηρεασμένος από το άσχημο αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Κώστας Σταματίου μετά την λήξη του αγώνα. Ο Αλμυριώτης τεχνικός είπε πως η απουσία του Διαμάντη ήταν αυτή που επηρέασε πολύ την ομάδα και δήλωσε μη ικανοποιημένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα είχε ευκαιρίες να κερδίσει ,αλλά κάτι τέτοιο συνέβη και με το Πολύκαστρο που θα μπορούσε να κάνει το 2-0.
Από την άλλη ο Σωκράτης Μπουντούρης δήλωσε: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά πάλι είχαμε εχθρική διαιτησία καθώς τα σφυρίγματα του διαιτητή ήταν άσχημα, καθυστερούσαν το παιχνίδι και μας έκοψαν πολλές φορές με οφσάιντ που δεν ήταν. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε γιατί μας αποσυντόνισε σε ένα σημείο που πιέζαμε και ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε το ρυθμό μας. Προσπαθήσαμε για την ανατροπή και την καταφέραμε κατά το ήμισυ με την ισοφάριση. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, θα καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε την άνοδο στη Β Εθνική» .
Γ ΕΘΝΙΚΗ-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 1
Σκόρερ:(18Λεπτοκαρίδης-73Σισά)
Κίτρινες:Καστανιώτης-Μπουντούρης
Διαιτητής: Φραγκάκης (Καβάλας)
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ:(Γ.Τσινός)Καρουλίδης, Νάτσιος, Α.Παπαζούδης, Μυροφορίδης, Συρόπουλος(75Καστανιώτης), Σκέντζος(53Σ.Παπαζούδης), Γεροντίδης, Κουγιουμτζίδης, Φονσέκα, Λεπτοκαρίδης, Ζώνας(63Κουκουλέκης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:(Κ.Σταματίου) Γλύκος, Αγγελόπουλος, Σαρρής(59Σισά), Φλώρος, Καρατζάς(38Ακπαρίδης), Βεργώνης, Χατζής(38Διαμάντης), Μασάντο, Τσάγγαρης, Μπουντούρης ,Γεωργιάδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου