ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Σας το λέμε ξεκάθαρα. Γύρος με πίτα και σουβλάκι σε ψωμάκι δεν εγκυμονούν κανένα κίνδυνο. Άλλωστε ορισμένες φορές οι άνθρωποι είναι πιο γουρούνια απ΄ τα γουρούνια κι έτσι ο ιός μεταδίδεται αποκλειστικά από άνθρωπο σε άνθρωπο και όχι από γουρούνι σε άνθρωπο.

Πάντως ο Αβραμόπουλος περιχαρής ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει ικανοποιητικό απόθεμα αντιβιοτικών. Νομίζω ότι είναι το μόνο απόθεμα που διαθέτει αυτή την εποχή η Ελλάδα.

Νέα ερωτηματικά ανακύπτουν από την έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος στους λογαριασμούς του Αριστοτέλη Παυλίδη. Άλλα κόλπα δηλαδή. Τελικά αυτός δεν ήταν υπουργός, χρυσοδάκτυλος ήταν.

Για να έρθουμε και λίγο στα τοπικά μας, πολλές ήταν οι αντιδράσεις των πολιτών μετά το τελευταίο ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για το κιτς πλωτό νησί που ετοιμάζουν στο λιμάνι του Βόλου. Κάποιοι ετοιμάζονται να τα οικονομήσουν με αντάλλαγμα την εικόνα της πόλης. Δεν θα τους περάσει.

Ενώ η αποθέωση του κιτς, το πλωτό νησί στο λιμάνι του Βόλου, ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να είναι έτοιμο τον ερχόμενο Αύγουστο, ο σταθμός υποδοχής στο αεροδρόμιο Αγχιάλου, έργο σοβαρό και αναπτυξιακό, αργεί ακόμα. Όλοι οι αρμόδιοι και πολιτικοί παράγοντες τόνιζαν ότι ο σταθμός θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2009, τώρα η αποπεράτωσή του μετατίθεται για τον Οκτώβριο. Βλέπετε απ΄ αυτό το σπουδαίο έργο θα οικονομήσει μόνο ο τόπος και κανένας επιτήδειος επιχειρηματίας. Γιατί δηλαδή να υποδεχθούμε για μια ακόμη χρονιά τους τουρίστες σε «παράγκες»;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου