ΤΟΠΙΚΑ

Συγκεντρώθηκαν 11 τόνοι πλαστικά καπάκια, για δύο αναπηρικά αμαξίδια

συγκεντρώθηκαν-11-τόνοι-πλαστικά-καπάκ-691157

Εντεκα τόνοι πλαστικά καπάκια συγκεντρώθηκαν από συλλόγους και φορείς της πόλης, με πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόλου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) μέσα σε δυο χρόνια, με στόχο να αποκτηθούν δυο αναπηρικά αμαξίδια από δύο μαθητές του σχολείου.

Μάλιστα, μέσα στο 2014, υπήρξε συνεργασία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» και από κοινού συγκέντρωναν πλαστικά καπάκια. Στο μεταξύ το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ κάλεσε και άλλα σχολεία να συμμετέχουν στην προσπάθεια και με την ανταπόκρισή τους συγκεντρώθηκε ο τεράστιος αριθμός πλαστικών καπακιών.

Η όλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε πρόσφατα και δύο ειδικά διαμορφωμένα αμαξίδια είναι έτοιμα για παράδοση στον Αντώνη και τον Παναγιώτη, από το Σωματείο Κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Η παράδοση θα γίνει τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.00π.μ. – 11.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, το οποίο παραχωρήθηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αντιπροσωπείες από τα σχολεία που συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, αλλά και συμπολίτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου