Εγκαινιάστηκε το 27ο Σπίτι Γαλήνης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Τελευταία ενημέρωση: 2015-02-02, 10:45:27
Εγκαινιάστηκε το 27ο Σπίτι Γαλήνης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Βόλου, όπου την παραμονή τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο.

Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού, ο κ. Ιγνάτιος εγκαινίασε 27ο Σπίτι Γαλήνης της Τοπικής Εκκλησίας, το οποίο στεγάζεται στον υπόγειο χώρο του Ιερού Ναού και που έρχεται να ενταχθεί στο ευρύτατο πλαίσιο της κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης και προσφοράς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε την ασταμάτητη προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας, ώστε να καλύπτονται, κατά το δυνατόν, οι καθημερινές ανάγκες των εμπερίστατων συμπολιτών μας, στον τομέα της σίτισης, ένδυσης και φιλοξενίας, προκειμένου να διατηρείται η κοινωνική συνοχή και ομαλότητα. Εξήρε, τέλος, την ανεκτίμητη προσφορά των εθελοντών και εθελοντριών που θα στελεχώσουν και αυτό το ενοριακό έργο και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν στην προετοιμασία της κουζίνας του Νέου χώρου σίτισης.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=