ΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα τα… σπουδαία

τη-δευτέρα-τα-σπουδαία-851206

Πολλά για το μέλλον της Νίκης θα κριθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι φίλαθλοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, περιμένοντας αποφάσεις, ανακοινώσεις και αλλαγές.
Το πρωτάθλημα και η τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο λίγο ενδιαφέρει τους φιλάθλους της ομάδας, όπως άλλωστε και την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, που ναι μεν θέλουν να ολοκληρώσουν με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις τους, αλλά από την άλλη παρουσιάζονται βαθμολογικά αδιάφοροι και αυτό που τους απασχολεί είναι η συνέχεια της καριέρας τους και το μέλλον τους στη Νέα Ιωνία.
Στα της ΠΑΕ, ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει βγει δημόσια ούτε να διαψεύσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να προσπαθεί να απεμπλακεί από τα διοικητικά. Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές, κάτι που ίσως δείχνει ακόμα ενδιαφέρον για την ομάδα και πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να παραμείνει στο «τιμόνι» της και τη νέα σεζόν. Αν δεν προκύψει όμως κάτι επίσημο και δεν υπάρξει ανακοίνωση από τον ίδιο, η ηρεμία δεν μπορεί να επιστρέψει στις τάξεις των οπαδών. Η εβδομάδα που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα θεωρείται αρκετά κρίσιμη. Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως ο Στράτος Γιδόπουλος πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το ραντεβού με τον τεχνικό Βέλικο Ντόβενταν.
Οσον αφορά τώρα στον Ερασιτέχνη, οι φίλαθλοι της Νίκης περιμένουν με αγωνία τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας. Οι οργανωμένοι και όχι μόνο, απαιτούν αλλαγές στην ηγεσία της και στο σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο τωρινός πρόεδρος της Νίκης Νώντας Μαρίτσης ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους, που του επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες και παραθέτοντας τους δικούς τους λόγους επιθυμούν την απεμπλοκή του από τον Ερασιτέχνη και την ανάληψη του σωματείου από νέα διοίκηση. Το όνομα που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα είναι του γιατρού Κώστα Μωυσίδη, αλλά όπως φαίνεται ο ίδιος θέλει απλά να βοηθήσει από άλλο πόστο και όχι να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο σύλλογο.
Το βράδυ της Δευτέρας οι φίλαθλοι θα ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ερασιτέχνη και θα προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Για την ΠΑΕ όμως τα πράγματα θα πάρουν, όπως όλα δείχνουν, περισσότερο χρόνο για να ξεκαθαρίσουν… Το θέμα όμως είναι ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος και θα πρέπει να ξεκινήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Ο Στράτος Γιδόπουλος είναι ο μόνος που έχει τις απαντήσεις στην αγωνία των φιλάθλων. Ο έμπειρος παράγοντας καλείται άμεσα να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» και να διώξει τα «γκρίζα σύννεφα» σε περίπτωση που δεν συμβαίνει κάτι και έχει αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά στην ηγεσία της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου