ΤΟΠΙΚΑ

Κάν το όπως πρόπερσι…

κάν-το-όπως-πρόπερσι-851206

Κάν το όπως πρόπερσι… Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο ιδανικός τίτλος για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για τη Νίκη με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Την προπερασμένη σεζόν (2004-2005) στην τελευταία επίσκεψη των Βοιωτών στη Ν. Ιωνία και πρώτη τους στο Πανθεσσαλικό, οι κυανόλευκοι «ξέσπασαν» και φιλοδώρησαν το συγκρότημα της Λιβαδειάς με τρία γκολ, κερδίζοντας με το θριαμβευτικό 3-0. Οι «πράσινοι» και πάλι τότε έθεταν πρωταγωνιστικούς στόχους και τελικά τερμάτισαν δεύτεροι και πήραν το εισιτήριο για την Α’ Εθνική, γνωρίζοντας όμως την πιο βαριά ήττα του πρωταθλήματος στην Μαγνησία, που σίγουρα δεν την ξέχασαν εύκολα. Ο μεγαλύτερος θρίαμβος πάντως της Νίκης επί του Λεβαδειακού ήταν το 1997 όταν για την Β’ Εθνική τον συνέτριψε με 5-1, ενώ με 4-0 είχε κερδίσει την σεζόν ‘77-’78. Γενικότερα η προϊστορία της τελευταίας τριαντακοετίας ευνοεί ως γηπεδούχο τη Νίκη, που δεν έχει ηττηθεί από τον Λεβαδειακό στη έδρα της και αυτή την παράδοση θέλουν να υπερασπιστούν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος με τους παίκτες του την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι μετρούν στο «σπίτι» τους τα τελευταία τριάντα χρόνια σε δέκα αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών δύο για το κύπελλο, επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα.
Φυσικά στόχος τους στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής είναι να αυξήσουν τα «τρίποντα» και να υποχρεώσουν τον Λεβαδειακό στην πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Ερωτηματικό ο Τζουλιάνο
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους σαν πρόκληση για να αποδείξουν ότι τους άξιζε κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ φυσικά έχουν μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν της προτελευταίας θέσης και να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για παραμονή στην Β’ Εθνική.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος Τζουλιάνο, που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο, κάνει ότι μπορεί ώστε να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού τιμ και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Ρίκα που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα ο Βούζελα θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.
Ο Μ. Γερμανάκος στο Πανθεσσαλικό
Ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας Μιχάλης Γερμανάκος από την Αθήνα, θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της Νίκης και του Λεβαδειακού που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (3μμ). Βοηθοί του θα είναι ο Χ. Ακρίβος (ΣΔΠ Αθηνών) και Γ. Λιόλιος (ΣΔΠ Λάρισας) και 4ος ο Θ. Κουκλομένος (ΣΔΠ Λάρισας).
Ανακοίνωση του Blue Club Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ετσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας κάθε Κυριακή: με δύναμη και πάθος, όπως στην Καισαριανή. Ο αγώνας συνεχίζεται την άλλη Κυριακή με τη Λειβαδιά. Ολοι πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα μας. Μπράβο στα μέλη μας που βρέθηκαν, παρά το εργάσιμο της ημέρας, και στην Καισαριανή και έδωσαν από την κερκίδα το δικό τους αγώνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον Δημήτρη Μαρκομιχάλη, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον πρόεδρο του Πανιωνίου κ. Τσακίρη. Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό».
«Νικιώτικη βραδιά» από Blue Angels και Ομιλο Φιλάθλων
Από τους blue Angels και των Ομιλο Φιλάθλων δημοσιεύουμε την παρακάτω πρόσκληση: «Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007 διοργανώνουν από κοινού ο Ο.Φ. Νίκης Βόλου και ο Σ.Φ. Blue Angels «Νικιώτικη Βραδιά». Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου και όλοι οι φίλαθλοι και οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας να δώσουν το παρών σε αυτή την εκδήλωση. Η τιμή της κάρτας είναι στα 5 ευρώ και μπορείτε να την παραλάβετε από τον Σ. Φ. Blue Angels (Κρήτης με Μαιάνδρου) τον Ο.Φ. Νίκης Βόλου (Μαιάνδρου έξω από το Π. Μαγουλάς). Θα πωλούνται επίσης στο Derby cafe (Φιλαδελφείας με Χρ. Λούλη) και Netspot Internet cafe (Μυτιλήνης με Κυρίλλου). Ρεζερβέ – Πληροφορίες 24210-29200».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου