ΤΟΠΙΚΑ

Ερχονται εξελίξεις μετά το Πάσχα

ερχονται-εξελίξεις-μετά-το-πάσχα-851206

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους βρίσκονται εδώ και δύο 24ωρα οι παίκτες της Νίκης, προκειμένου να περάσουν την Ανάσταση και την ημέρα του Πάσχα με τις οικογένειές τους. Τη Δευτέρα επιστρέφουν, αφού έχουν ραντεβού στο γήπεδο για προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Πυρσό Γρεβενών για την προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Μόνο ήρεμα όμως δεν θα κυλήσουν αυτές οι μέρες για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, που βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης Γιδόπουλου στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στο Βόλο.
Ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ έρχεται για να συζητήσει με ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα του προπονητή, αν και κανείς δεν ξέρει πότε θα αποφασίσει να μιλήσει με τον Βέλικο Ντόβενταν. Από τις προθέσεις που θα δείξει στις συναντήσεις του με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ίσως διαφανεί και η σκέψη του γύρω από το μέλλον του στην ομάδα. Ετσι ο ερχομός του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, αλλά και τους φιλάθλους. Να θυμίσουμε ότι οι πηγές τον τελευταίο καιρό αναφέρουν ότι για ακόμη μια φορά δηλώνει δυσαρεστημένος από την οικονομική βοήθεια που του παρείχαν όσοι του υποσχέθηκαν στήριξη.
Γενικά πάντως στις τάξεις των ποδοσφαιριστών επικρατεί ανησυχία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος Γιδόπουλος έρχεται με πρόθεση να λύσει τα συμβόλαια δέκα περίπου παικτών, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Σίγουρα στο ξεκαθάρισμα υπάρχουν ανανεώσεις αλλά και λύσεις συμβολαίων και άπαντες βρίσκονται στην αναμονή για να μάθουν τα σχέδια του έμπειρου παράγοντα για την ομάδα. Καταρχάς θέλουν να ακούσουν από τα δικά του χείλη, αν έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει και έπειτα για το αν τους περιλαμβάνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.
Την ίδια ώρα κάποιοι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές αναζητούν την επόμενη ομάδα τους, μια και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ετσι πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Ηλίας Μακράκης, ενώ και άλλοι παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν έχουν εκφράσει την επιθυμία να μη συνεχίσουν στη Νέα Ιωνία. Ολα τα παραπάνω όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις συζητήσεις που θα γίνουν με το Στράτο Γιδόπουλο.
Οσον αφορά τώρα στο θέμα του προπονητή, ο Βέλικο Ντόβενταν έχει αφήσει σίγουρα θετικά δείγματα δουλειάς στον αγωνιστικό χώρο. Η Νίκη παίρνει αποτελέσματα και δείχνει πειθαρχημένη στο παιχνίδι της. Η πεποίθηση που επικρατεί στη Νέα Ιωνία είναι ότι ο Ντόβενταν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να παραμείνει και ο Γιδόπουλος στη Νέα Ιωνία.
Συνάντηση θα υπάρξει όχι μόνο για το συμβόλαιό του αλλά και γενικότερα για την ομάδα, με τον αρχηγό Αντώνη Σωτρίνη, ενώ ο Γιδόπουλος αναμένεται να καλέσει και συμβούλιο, ώστε να συζητήσει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τις εξελίξεις και τις προθέσεις του. Αρχές Μαΐου ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παραμονή του ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή οι πιθανότητες μοιράζονται και ο ίδιος παρουσιάζεται αναποφάσιστος. Σε περίπτωση που συνεχίσει πάντως, οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου