ΤΟΠΙΚΑ

Αναχώρησαν για τη γιορτή του Πάσχα

αναχώρησαν-για-τη-γιορτή-του-πάσχα-851206

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκαν χθες οι προπονήσεις της Νίκης Βόλου, που την Τετάρτη του Πάσχα θα φιλοξενήσει τον Πυρσό Γρεβενών στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Δευτέρα η επιστροφή
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες το πρόγραμμα των κυανόλευκων, πριν οι τελευταίοι αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Οι παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν μία μέρα πριν είχαν δώσει φιλικό αγώνα με τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο, από το οποίο και έλειπαν οι Χρήστος Κανελλόπουλος, Γιώργος Καντιμοίρης και Μάρκος Χατζηλιάδης, έχοντας πάρει άδεια. Ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα και πειραματίστηκε με μερικούς παίκτες, αλλάζοντάς τους θέσεις από εκείνες που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα ο Τάσος Χουστουλάκης έχει παίξει είτε ως δεξί μπακ είτε ως δεξί χαφ πέρασε στην αριστερή πλευρά και αγωνίστηκε ως μπακ, αναλαμβάνοντας την επιτήρηση του ταχύτατου Πάσιου. Από εκεί και πέρα στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Μπονβίν, ο οποίος όμως δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, δείχνοντας πως έχει χάσει την φόρμα του μετά από τόσο καιρό απουσίας. Η επιστροφή των κυανόλευκων στις προπονήσεις λογίζεται πλέον για την Δευτέρα του Πάσχα, με το ραντεβού να έχει ορισθεί για τις 5 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Χθες μετά την προπόνηση στην Κλούβα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας, όπου υπήρχαν πληρωμές, ώστε να περάσουν ακόμη πιο ζεστά τις άγιες ημέρες του Πάσχα με τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Την Τρίτη ο Γιδόπουλος στο Βόλο
Την Τρίτη αναμένεται τελικά στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον τεχνικό της Νίκης, Βέλικο Ντόβενταν και στη συνέχεια αναμένεται να έχει επαφές και με τους παίκτες.
«Την Τρίτη που έρχεται έχουμε ραντεβού με τον κ. Γιδόπουλο εδώ στο Βόλο και θα μιλήσουμε για πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για την ώρα, θα συζητήσω με τον πρόεδρο και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο Σέρβος. Είναι γνωστό πως τα περισσότερα των συμβολαίων λήγουν, αλλά και αυτά που είναι σε ισχύ και για την επόμενη σεζόν δεν είναι βέβαιο αν θα παραμείνουν.
Από την άλλη υπάρχουν και παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί και δεν είναι βέβαιο αν θα παραμείνουν στην ομάδα, αφού εξαρτάται από τις ομάδες που ανήκουν. Όλα αυτά λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα με την έλευση του κ. Γιδόπουλου. Επίσης άγνωστο είναι αν θα παραμείνει και ο Βέλικο Ντόβενταν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σέρβος προπονητής πάντως έχει δείξει μέσα στους λίγους μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Νέας Ιωνίας ένα αρκετά καλό πρόσωπο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου