ΤΟΠΙΚΑ

Πρωταγωνιστής σε ταινία ο Πάστρας!

πρωταγωνιστής-σε-ταινία-ο-πάστρας-851206

Πολυτάλαντος ο Σωτήρης Πάστρας ετοιμάζεται να βγει και στην μεγάλη οθόνη! Ο Βολιώτης κολυμβητής που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στα 100 μ. πεταλούδα, ναι μεν συνεχίζει εντατικά την ενασχόλησή του με την κολύμβηση, αλλά ξεκινά παράλληλα μια νέα καριέρα… Μετά από αυτή του ραδιοφωνικού παραγωγού (έκανε μουσική εκπομπή σε σταθμό του Βόλου), τώρα θα δοκιμάσει την τύχη του και ως ηθοποιός! Η πρόταση ήρθε πριν λίγο καιρό και ο ίδιος είπε απλά το «ναι».
Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Πάστρας θα είναι πρωταγωνιστής σε ελληνική δραματική ταινία, η οποία θα έχει ως θέμα της τον πρωταθλητισμό σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες σχέσεις και θα μετέχουν πολλοί αξιόλογοι Ελληνες ηθοποιοί και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών και η Ηρώ Μουκίου, ενώ δίπλα της θα κάνει το ντεμπούτο του και ο 24χρονος Βολιώτης, που βλέπει θετικά τη νέα πρόκληση που του παρουσιάστηκε.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου στο πανέμορφο νησί της Μύλου και ο μαγνησιώτης κολυμβητής, που πριν μερικούς μήνες πήρε μεταγραφή από το ΝΟΒ-Α για όμιλο των Αθηνών, είναι έτοιμος να ζήσει ακόμη μια μοναδική εμπειρία. Διαφορετική βέβαια από όλες τις προηγούμενες, αφού δεν έχει καμία σχέση με αγώνες και διακρίσεις, αλλά θα εμπεριέχει το αγαπημένο του στοιχείο, το νερό. Αλλωστε για αυτό επιλέχθηκε ο ίδιος, λόγω της ιδιότητάς του ως κολυμβητής.
Η ταινία θα ανέβει, αν όλα πάνε καλά, στη μεγάλη οθόνη την άνοιξη του 2010 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο. Αλλωστε ο Σωτήρης Πάστρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον Βόλο και άπαντες περιμένουν να τον θαυμάσουν στη νέα του «περιπέτεια»…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου