ΤΟΠΙΚΑ

Με το βλέμμα στραμμένο… στο μέλλον

με-το-βλέμμα-στραμμένο-στο-μέλλον-851206

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον βαδίζει ο Ολυμπιακός, που προγραμματίζει τη νέα χρονιά παρ ότι απομένουν άλλες 4 αγωνιστικές ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος…
Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει δείξει πως στόχος είναι η αξιοποίηση των ταλέντων της Μαγνησίας όχι μόνο με τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου και ομάδων υποδομής, αλλά και με την προώθηση παικτών από την ομάδα Νέων…
Την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά ήταν στην αποστολή και ο νεαρός Ανδρέας Τσεκούρας, που χθες όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, μαζί με τούς Σφάκα και Αναστασίου, γίνονται επαγγελματίες.
Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακές αναφέρει ότι “προβιβάζει από την ομάδα Νέων στην επαγγελματική ομάδα τους Ανδρέα Τσεκούρα, Αλέξανδρο Αναστασίου και Αποστόλη Σφάκα, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε επαγγελματικό επίπεδο.”
Να σημειωθεί πως και άλλοι παίκτες που έκαναν ματς φέτος με την ομάδα Νέων έχουν συμμετοχές και στη Β΄ Εθνική με τον Ολυμπιακό, αφού σε 18 ο ματς έπαιξε ο Γιώργος Κατσικάς, σε 11 ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, σε 9 ο Βασίλης Λιόλιος και σε 6 ο Αριστείδης Μιχάλης.
Ακόμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δίνοντας μεγάλη σημασία στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της Μαγνησίας, από καιρό τώρα παρακολουθεί αρκετούς παίκτες στα τοπικά πρωταθλήματα και είχε ζητήσει και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας προγραμματισμό φιλικών αγώνων, ενώ σε μεγάλη συγκέντρωση ο Αχιλλέας Μπέος συζήτησε με τους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.
Την ερχόμενη Τετάρτη στις 3.30 μ.μ. στη Νεάπολη θα γίνει το πρώτο φιλικό των ερυθρολεύκων με επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Νομού Μαγνησίας ηλικίας 16-18 ετών στο πλαίσιο της επιλογής ταλέντων για τη στελέχωση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα αυτό το πρώτο φιλικό επιλογής θα γίνει υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θα παρουσιασθεί επίσημα από την ΠΑΕ στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας…
Για το φιλικό αυτό από την Ε.Π.Σ.Θ. και τον Ενωσιακό προπονητή Ηλία Κούγιαλη καλούνται την Τετάρτη 2.30 μ.μ. στη Νεάπολη οι εξής παίκτες των Μικτών ομάδων.
Απ.Κεφαλάς, Ν.Καραβουσιάνης, Ηλ.Θεοδωρίδης ,Θαν.Σπύρου, Σπ.Ζάγκας, Αλ.Φιλατζικιώτης, Σωτ.Χατζητρακόσιας, Ν.Χατζάκος, Βαλ.Κόκκας, Δ.Μπριάζνας, Ι.Καραγιώργος, Αλ.Ποζιόπουλος, Χρ.Κουταντέλιας, Χρυσ.Κουτής, Κ.Μαρμαρινός, Ι.Λινάρδος, Λεων.Δεληγιαννίδης, Χαρ.Παπαϊωάννου, Χρ. Ζαρίφης, Διον.Δημητριάδης, Θοδ.Περεντίδης, Διον.Αρβανίτης, Αγγ. Γιαννόπουλος, Ν.Κοτζαθανάσης, Αθ.Αραμπατζής και Γ.Κωσταντάκος.
Να σημειωθεί ότι από τις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. έχουν περάσει και οι Τσεκούρας, Σφάκας, Αναστασίου που γίνονται τώρα επαγγελματίες.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού της νέας περιόδου φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίς, με την ΠΑΕ να προγραμματίζει, χωρίς να έχει πάντως επισημοποιήσει κάτι …

Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, που θα επανέλθουν στο γήπεδο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και το ενδιαφέρον θα στραφεί στην παρουσίαση του νέου προπονητή την άλλη Τετάρτη…
Τα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος είναι 4, καθώς ο Ολυμπιακός θα παίξει πάλι εκτός έδρας παιγνίδι στην Καστοριά τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στην 32η θα έρθει στο Βόλο ο Ηλυσιακός, στην 33η οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στην Καλλιθέα και στο φινάλε υπάρχει το ματς στο Βόλο με τα Γιάννινα.

Συνεχίζεται η προαγορά
Συνεχίζεται η προαγορά μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μέσα από την PROTON BANK στο λογαριασμό ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 02.14.07.0115512, από τα γραφεία της ΠΑΕ στη διεύθυνση Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507 καθώς και από τα μέλη της διοίκησης και συνεργάτες.
Επίσης η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, υλοποιώντας τη δέσμευση του προέδρου της Αχιλλέα Μπέου, ενημερώνει τους κατόχους των παλαιών μετοχών να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ, προσκομίζοντας τις σχετικές αποδείξεις και να ανταλλάξουν τις παλιές μετοχές με νέες.

Ανακοίνωση ΣΦΕΟΒ
Από τον ΣΦΕΟΒ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: “Φίλοι του Ολυμπιακού. Οι εγγραφές για τις προαγορές μετοχών συνεχίζονται καθημερινά στα Γραφεία μας στην ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ και στην Γκλαβάνη 120. Καλούμε τα μέλη μας και όλους του φίλους του Ολυμπιακού να προβούν σε αγορές των μετοχών, δίνοντας έτσι μία δυναμική ώθηση στις εξελίξεις της ομάδας μας.
Επίσης όλοι όσοι αγόρασαν το 2004-05 μετοχές να σπεύσουν στα γραφεία της ΠΑΕ και να τις ανταλλάξουν με καινούριες. Θυμίζουμε ότι τότε ο ΣΦΕΟΒ διακίνησε πάνω από το 50% των μετοχών. Το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει και τώρα με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας.
Τέλος ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σ όλους τους φιλάθλους μας και σ όλο τον κόσμο.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου