ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεία σε φοιτητές δημοσιογραφίας

βραβεία-σε-φοιτητές-δημοσιογραφίας-699277

Τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», θα απονείμει και φέτος το Μορφωτικό Ιδρυμα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, σε τέσσερις αποφοίτους Λυκείου σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Οι απόφοιτοι Λυκείων που πέτυχαν σε πανεπιστημιακές σχολές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος (Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 – Λάρισα) μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και συγκεκριμένα: Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου του Λυκείου, ώστε να διαπιστώνεται το σχολείο αποφοίτησης και βεβαίωση εισαγωγής σε δημοσιογραφική σχολή ΑΕΙ, από την οποία να προκύπτει και η σειρά εισαγωγής.

Η απονομή των βραβείων «Μαρκατά» θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γεν. γραμματέα του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ. Λένα Κισσάβου (τηλ. 6944 982514).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου