ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό ανθρωπιάς από Νίκη και Πύρασο

φιλικό-ανθρωπιάς-από-νίκη-και-πύρασο-851206

Με ισοπαλία προχώρησε την περασμένη Κυριακή για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι έμειναν στο 0-0 με τον Μακεδονικό και πλέον για την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές. Η συνέχεια θα δοθεί την τέταρτη ημέρα του Πάσχα απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών.

Σήμερα το φιλικό με Πύρασο
Μπορεί η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να δοθεί την επόμενη Τετάρτη, ωστόσο σήμερα οι κυανόλευκοι θα δείξουν σήμερα Μ. Τετάρτη το κοινωνικό τους πρόσωπο, αγωνιζόμενοι σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Πυράσου κάλεσε την ομάδα της Νέας Ιωνίας στην Νέα Αγχίαλο, προκειμένου να βοηθήσουν με έναν αγώνα ποδοσφαίρου μια οικογένεια που έχει ανάγκη από οικονομική συμπαράσταση. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.
Από τη στιγμή λοιπόν που τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν για καλό σκοπό καλό θα ήταν η προσέλευση του κόσμου να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου μπήκαν από χθες και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων, μιας και μετά το ματς στην Ευκαρπία η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό στους παίκτες. Εκτός από την τελευταία αναμέτρηση είχε τεθεί ο Στάθης Πανακούλιας, που την τελευταία ημέρα είχε νιώσει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο 22χρονος μέσος έχει καταπονηθεί αρκετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι προτιμήθηκε από τον Σέρβο τεχνικό να ξεκουραστεί την Κυριακή, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός για τα εναπομείναντα παιχνίδια απέναντι σε Πυρσό Γρεβενών εντός και Παναιτωλικό εκτός. Αντίθετα όμως με τον Πανακούλια που επέστρεψε στις προπονήσεις από χθες, έστω και αν έχει ακόμη μικροενοχλήσεις, εκτός παραμένουν οι Φακούντο Μπονβίν, Αλκι Κρούτι, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Χρήστου Στάμου, που μετά από καιρό μπήκε και πάλι στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σε αναμονή Γιδόπουλου
Την έλευση του Στράτου Γιδόπουλου περιμένουν πώς και πώς στην Νέα Ιωνία. Ο κυανόλευκος παράγοντας είδε από κοντά την ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό και αύριο αναμένεται στην Νέα Ιωνία, προκειμένου να υπάρξουν πληρωμές εν όψει της γιορτής του Πάσχα. Παράλληλα όμως με την άφιξη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξουν και συζητήσεις για την ανανέωση ή όχι των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια συμβόλαια να μην κρατήσουν ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει να διαβούν την πόρτα της εξόδου. Στις προθέσεις άλλωστε του κ. Γιδόπουλου συγκαταλέγεται το γεγονός πως θέλει να ξεκινήσει άμεσα το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου