ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Αυτή δεν είναι κόρη. Πατροκτόνος σκέτη είναι. Ήρθε κι ο αδελφός του Παυλίδη από τη Νότιο Αφρική και την απόσωσε τη δουλειά. Και οι δυο τον έβγαλαν ψεύτη και γνώστη της φοροδιαφυγής. Νομίζω ότι καλύτερα θα τα βόλευε με το Μανούση παρά με τους συγγενείς του.

Το Αγαθονήσι επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης συνοδεία αρκετών ευρωβουλευτών. Ο Γιώργος είναι πονηρός και νομίζω ότι παρά τον σημερινό προορισμό του οι προθέσεις του δεν είναι καθόλου αγαθές.

Τους ξέφυγε πάλι ο Παλαιοκώστας στο Αλεποχώρι. Τώρα ποιος είναι αλεπού, δεν χρειάζεται να σας το πούμε. Την άλλη φορά ας μην ψάξουν στο Αετοχώρι, γιατί είναι αετοί χωρίς φτερά. Έχει πλάκα πάντως. Τουλάχιστον η ΕΛΑΣ με την περίπτωση Παλαιοκώστα προπονείται τσάμπα.

Ταυτόχρονες βλάβες σε 14 αεροπλάνα της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Μάλλον οι τεχνικοί ετοίμασαν πάρτι αποδοχής στον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ανοίγει ο Περιφερειακός του Βόλου. Όχι, δεν πρόκειται για ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ανοίγει και μάλιστα Μεγάλη Εβδομάδα. Μέγας είσαι, Κύριε, πάλι το έκανες το θαύμα σου.

Χαραμάδα ελπίδας διαβλέπει ο Μπαράκ Ομπάμα για την παγκόσμια οικονομία. Είναι προφανές ότι δεν την έχει μάθει ακόμα καλά τη δουλειά.

Είδαμε και τον Τσίπρα χθες να επισκέπτεται τα δημοτικά σφαγεία Τυρνάβου και να μιλάει για τη σφαγή των παραγωγών. Εμείς πάλι γιατί σκεφτήκαμε τη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη, τι να σας πω, έτσι λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό, όταν μελετάει πολλές δημοσκοπήσεις. Πάντως αυτό δεν είναι πασχαλιάτικο, είναι χριστουγεννιάτικο, οπότε μπορεί και να τη γλιτώσουν τα νήπια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου