ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη για το γόητρο

νίκη-για-το-γόητρο-851206

Με 20μελή αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη η ομάδα της Νίκης Βόλου, προκειμένου στις 4 μ.μ. να τεθεί αντιμέτωπη με τον Μακεδονικό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Βόρειο Όμιλο. Για την 32η αγωνιστική οι κυανόλευκοι δεν καίγονται για τους βαθμούς, ωστόσο θα αγωνιστούν για το γόητρο.

Εκτός ο Πανακούλιας
Δίχως τον Στάθη Πανακούλια που έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα η Νίκη Βόλου. Ο αμυντικός μέσος των κυανόλευκων αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι ο τεχνικός Βέλικο Ντόβενταν τον άφησε εκτός αποστολής, προκειμένου ο 22χρονος μέσος να μεταβεί στην Αθήνα για εξετάσεις, αλλά και να ξεκουραστεί. Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν οι τραυματίες Φακούντο Μπονβίν, Χρήστος Στάμος και Άλκη Κρούτι, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Επίσης εκτός έμειναν οι Τάσος Φώτης και Φώτης Τσεκετσίδης για διάφορους λόγους, όπως και ο Χρήστος Κανελόπουλος που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Μαουρίτσιο Νάνι, Γιώργος Καντιμοίρης, Εντμοντ Τσερέπης, Πέτρος Καρυώτης, Αντώνης Σωτρίνης, Ηλίας Μακράκης, Γιώργος Γουνελάς, Κώστας Σβανιάς, Κώστας Λιάρος, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Μάγγος, Τάσος Χουστουλάκης, Ρομπέρτο Ριβελίνο, Μάρκος Χατζηλιάδης, Αλέκος Γεωργιάδης, Νίκος Στάμος, Ροντρίγκο Μπένγκουα, Νίκος Βούλγαρης, Σεραφείμ Μωυσίδης και Νέρι Αστράουσκας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες για την ομάδα της Νέας Ιωνίας που προπονήθηκε στο Παντελής Μαγουλάς, κάνοντας χαλάρωμα. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν σήμερα σε ένα ακόμα παιχνίδι, δίχως να έχουν όμως την πίεση και το άγχος για την κατάκτηση των βαθμών. Κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει πως δεν θα τα δώσουν όλα για τη φανέλα αλλά και το γόητρο της ομάδας. Για το τέλος της κανονικής περιόδου απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές και πλέον όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα.

Ο Παπαγεωργίου σφυρίζει σήμερα
Ο Παπαγεωργίου από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρτας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ του Μακεδονικού και της Νίκης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 4 μ.μ. για το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Ι. Πλακούτσης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δ. Κασάμπαλης από την Χαλκιδική θα είναι οι βοηθοί του, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ι. Τσακαλίδης επίσης από την Χαλκιδική.

Φιλικό με Πύρασο
Σε φιλικό με φιλανθρωπικό σκοπό θα συμμετάσχει την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση που της απέστειλε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, μιας και τα έσοδα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για καλό σκοπό. Το εισιτήριο ορίσθηκε στα πέντε ευρώ και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. την Μ. Τετάρτη.

Στις 27/4 η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη
Στις 27 Απριλίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, σύμφωνα με όσα εκ νέου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νώντας Μαρίτσης. Αρχικά η Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, αλλά τελικά πήρε νέα παράταση. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πριν από την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, μια και οι οργανωμένοι προσπαθούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες, ζητώντας άμεσα αλλαγή.

Ανακοίνωση «Γαλάζιων Αγγέλων»
«Δεν υπάρχει γιορτή για εμάς. Όλες οι μέρες είναι ίδιες, ΝΙΚΙΩΤΙΚΕΣ. Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, ο σύνδεσμός μας θα γιορτάσει το Πάσχα, όπως μόνο αυτός ξέρει. Σας περιμένουμε από το πρωί στις 10 π.μ. και μετά να τα πούμε από κοντά και επειδή οι εξελίξεις σε ΠΑΕ και ερασιτεχνική αλλά ακόμα και στο σύνδεσμο τρέχουν, καλούμε όλα τα μέλη αλλά και αυτούς που δεν είναι μέλη σε γενική συνέλευση την ίδια μέρα Δευτέρα 20 Απριλίου 2009 και ώρα 7.30 μ.μ. στο σύνδεσμό μας, Κρήτης με Δημοκρατίας. Τα θέματα που θα τεθούν στη γενική συνέλευση είναι: 1) Εξελίξεις στην ΠΑΕ, 2) Γενική Συνέλευση ερασιτέχνη, 3) Θέματα που αφορούν στο σύνδεσμο και ορισμός του νέου 5μελούς της διοίκησης του συνδέσμου. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, γιατί θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και θέσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου