ΤΟΠΙΚΑ

Αγώνας… σε πολλά μέτωπα

αγώνας-σε-πολλά-μέτωπα-851206

Την τελευταία της προπόνηση πριν από το ματς στη Νεάπολη επί του Μακεδονικού θα πραγματοποιήσει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν. Τους κυανόλευκους βέβαια δεν απασχολούν μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και υπάρχουν ακόμη οικονομικές εκκρεμότητες.

Αύριο με Μακεδονικό
Τρεις αγωνιστικές απομένουν ακόμη για το πέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στο Βόρειο Ομιλο η Νίκη Βόλου είναι βαθμολογικά αδιάφορη, όπως επίσης και ο Μακεδονικός, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται μεταξύ τους στις 4 μ.μ. στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Οι κυανόλευκοι ολοκληρώνουν σήμερα τις προπονήσεις τους και το μεσημέρι αναχωρούν για την συμπρωτεύουσα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το καθιερωμένο χαλάρωμα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Βέλικο Ντόβενταν η αποστολή.

Οσον αφορά στη χθεσινή ημέρα οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα, με τον Σέρβο τεχνικό να χωρίζει το έμψυχο υλικό σε τρία γκρουπ, θέλοντας έτσι να μην επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του.

Στις απουσίες για το αυριανό ματς λογίζεται και αυτή του Χρήστου Κανελλόπουλου, με τον επιθετικό της ομάδας της Νέας Ιωνίας να έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της Θέρμης με τον Θερμαϊκό. Από εκεί και πέρα εκτός θα βρίσκονται και οι τραυματίες Φακούντο Μπονβίν, Χρήστος Στάμος και Αλκη Κρούτι, μιας και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Οι κυανόλευκοι θέλουν αναμφισβήτητα μια καλή εμφάνιση, μιας και από την μία πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν και σίγουρα οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν. Από την άλλη είναι βέβαιο πως μια νίκη θα χαροποιήσει τον κόσμο της ομάδας, που τελευταία ακούει πολλά δυσοίωνα σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Βέβαια στο γήπεδο της Νεάπολης αναμένεται να βρεθούν και μάτια μάνατζερ, που θα εξετάσουν ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού αλλά και της Νίκης Βόλου.

Αγωνία για τις εξελίξεις
Δεν είναι μόνο το γήπεδο όπου παίζει μπάλα η Νίκη Βόλου, καθώς την ομάδα της Νέας Ιωνίας απασχολούν και άλλα πράγματα για ακόμη μία φορά πέρα από τα αγωνιστικά.

Ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στα οικονομικά της ομάδας, μιας και καθημερινά υπάρχουν νέα ειδοποιητήρια για παλιά όμως χρέη.

Αυτό όμως που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, είναι το μέγεθος των χρεών τα οποία έχει αναλάβει ο κ. Γιδόπουλος, αλλά και πόσα χρήματα έχουν δώσει όλοι εκείνοι που αγαπούν και θέλουν το καλό της Νίκης. Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την επόμενη εβδομάδα, με τον κ. Γιδόπουλο να έρχεται στο Βόλο για να διευθετήσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα συμβόλαια αλλά και με τις οφειλές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου