ΤΟΠΙΚΑ

Να δημιουργηθεί παιδικός σταθμός στο ΓΝΒ για τα παιδιά του προσωπικού

να-δημιουργηθεί-παιδικός-σταθμός-στο-710895

Πρότεινε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Καπάνη

To Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε χθες η Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Μαγνησίας, Μαρία Καπάνη.

Η κ. Καπάνη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τη Διοίκηση, που την ενημέρωσαν εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Υποψήφια Βουλευτής διαπίστωσε την πολύ καλή σχέση συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης και σημείωσε πως θα είναι δίπλα τους σε κάθε διεκδίκηση.

Κύριο μέλημα της κα. Καπάνη αμέσως μετά την εκλογή της, θα είναι ο συντονισμός των ενεργειών που θα λύσουν τα προβλήματα που παρατηρούνται σχετικά με το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό.

Η Υποψήφια Βουλευτής έθεσε επίσης ως προτεραιότητα τη δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των εργαζόμενων στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ειδικότερα μετά την επίσκεψή της στο νοσηλευτικό ίδρυμα, η κ. Καπάνη, συνεχάρη το προσωπικό όλων των κλάδων για τις προσπάθειές του. «Η ασφάλεια για εμένα, τόσο της σωματικής μας ακεραιότητας (Σώματα Ασφαλείας), όσο και της υγείας μας (χώρος υγείας), θα αποτελέσουν προτεραιότητά μου τόνισε. Χρειαζόμαστε μόνιμους γιατρούς και όχι γιατρούς που πάνε και έρχονται και οφείλουμε να το διεκδικήσουμε. Θα παλέψω επίσης για αύξηση του αριθμού των νοσηλευτών μας. Δεν είναι δυνατόν γιατροί και νοσηλευτές να δουλεύουν και μάλιστα απλήρωτοι, όντας 24ωρα άυπνοι. Διαχειρίζονται την υγεία μας. Κουρασμένοι και απλήρωτοι γιατροί, κάτι που συνιστά και ψυχολογική κούραση, μπορούν να κάνουν λάθη. Θέλουμε ξεκούραστο και πληρωμένο προσωπικό. Σαν εργαζόμενη μητέρα οφείλω να παλέψω για τη δημιουργία ενός παιδικού σταθμού για τα παιδιά των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ειδικά αυτή την περίοδο που τα οικονομικά μας δε μας βοηθούν ιδιαίτερα για να επιλέξουμε έναν ιδιωτικό σταθμό. Τέλος, βασικός μου στόχος είναι η δημιουργία ΜΕΘ για νεογνά. Θα προσπαθήσω για όλα τα παραπάνω. Για τα δύο τελευταία όμως σας δίνω τον λόγο μου. Δώστε μου τη δύναμη, να δώσω τη μάχη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου