ΤΟΠΙΚΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτει το φορολογικό του πρόγραμμα»

ο-συριζα-αποκρύπτει-το-φορολογικό-το-710905

Δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Μιτζικός

Επιμελώς αποκρύπτει -για μετά την κάλπη- το πλήρες φορολογικό του πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η επιβεβαιώση ήρθε από τον κ. Τσίπρα από την προχθεσινή του συνέντευξη στον «Αντένα», υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Αναφέρει πως σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για τους φορολογικούς συντελεστές, τις μειώσεις και κυρίως για το ότι τώρα -μετά τις τόσες θυσίες- μπορεί να έρθει η ανάπτυξη και να μειωθεί η φορολογία.

Επειδή λοιπόν ο κ. Τσίπρας αποκρύπτει το φορολογικό του πρόγραμμα και δεν απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με ακρίβεια, ώστε να κρίνει ώριμα ο ελληνικός λαός πριν πάει στην κάλπη την Κυριακή, οφείλουμε εμείς να τα παραθέσουμε, τονίζει.

Λέμε συνεπώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει σε φορολόγηση εισοδήματος με 60%, χαράτσι 1% στους τζίρους των επιχειρήσεων, τουλάχιστον τετραπλασιασμό του φόρου ακινήτων, φόρο επί του συνόλου των συναλλαγών, με τις τράπεζες. Επίσης αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων και εργοδοτών, φόρο σε όλες τις χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Και καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας: «Επειδή κανένα λάθος μετά την απομάκρυνση από …την κάλπη δεν αναγνωρίζεται, καλό είναι ο κάθε ψηφοφόρος πριν κάνει την τελική επιλογή του να σκεφτεί όλα όσα έχουν συμβεί, όσα λέγονται, όσα ισχύουν και όσες ψευδείς υποσχέσεις δίνονται. Και ας μην ξεχνάμε πως ο ρεαλισμός και η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου