ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο η Αλέκα Παπαρήγα

στο-βόλο-η-αλέκα-παπαρήγα-710934

Θα μιλήσει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας (Ελικοδρόμιο) θα μιλήσει σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Βόλο.

Οι Οργανώσεις Μαγνησίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στις 26 Γενάρη, μια νέα κυβέρνηση θα πάρει τη σκυτάλη από την προηγούμενη των Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ για να βαδίσει στα ίδια χνάρια, της Ε.Ε., των μονοπωλίων. Δε θα δώσει πίσω στη νεολαία και στο λαό ούτε αυτά που έχασαν ούτε αυτά που μπορεί να έχουν ως δικαιώματα γιατί τα δίνει όλα για τα κέρδη των μονοπωλίων, και αυτά τα δύο δε συμβιβάζονται. Γι’ αυτό το ΚΚΕ δε θα στηρίξει μια τέτοια κυβέρνηση, όπως κι αν την ονομάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε ζητάει ανοχή από το ΚΚΕ, αλλά από το λαό και τη νεολαία. Γιατί τους θέλουν χειροπόδαρα δεμένους μετεκλογικά. Θέλουν «λευκή επιταγή», γιατί είναι δεσμευμένοι απέναντι σε επιχειρηματικούς ομίλους, στην Ε.Ε. Κι αυτό σημαίνει ότι στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουν και με τα ίδια αποτελέσματα. Την επόμενη μέρα, οι νέοι και ο λαός χρειάζονται δυνατό το ΚΚΕ, σίγουρη εγγύηση για το σήμερα και το αύριο. Δυνατό στη Βουλή για την ταξική πάλη, τη συμμαχία, την ανατροπή!».

Περιοδείες υποψηφίων

Στο μεταξύ στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ Βόλου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Μαγνησία, Κώστας Στεργίου. Συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ μέσα στους οποίους ήταν και πολλοί νέοι που έκαναν πρακτική. Ο κ. Στεργίου κάλεσε τους εργαζόμενους να διαμορφώσουν κριτήριο για την ψήφο τους παίρνοντας υπόψη τις μετακινήσεις πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τα μνημόνια, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις μετακινήσεις βουλευτών ανάμεσα στα άλλα κόμματα και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παρά τις επιφυλάξεις τους γιατί είναι το μόνο που παλεύει ενάντια σ’ αυτήν την πολιτική που υποστηρίζει τους επιχειρηματίες, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και την ΕΕ.

Στην Κάπουρνα περιόδευσε εξάλλου ο Βασίλης Μεταξάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Μαγνησία που κάλεσε τους κατοίκους να απορρίψουν την κινδυνολογία και τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ αλλά και να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως είπε «ακόμα και αν δεν συμφωνεί κάποιος σε όλα με το ΚΚΕ, πρέπει να το στηρίξει αφού είναι η μόνη δύναμη που δεν έχει προδώσει ποτέ το λαό και είχε έγκαιρα προειδοποιήσει για όλα αυτά που βιώνει σήμερα η λαϊκή οικογένεια».

Τη Σούρπη επίσης επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας με το ΚΚΕ, Κώστας Στεργίου και Νίκος Αγγελής, που αφού περιόδευσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, μίλησαν σε συγκέντρωση, παρουσιάζονταςτις εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα γεωργοί και κτηνοτρόφοι, που πλέον οι περισσότεροι από αυτούς αναρωτιούνται «αν αξίζει να συνεχίζουν την όποια καλλιέργειά τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου