ΤΟΠΙΚΑ

Διπλή επίθεση από την Αλέκα Παπαρήγα

διπλή-επίθεση-από-την-αλέκα-παπαρήγα-851206

Πανέτοιμο τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις εθνικές εκλογές είναι το ΚΚΕ, όπως τόνισε η γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά ενόψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.
«Είμαστε πανέτοιμοι για μια μεγάλη εξόρμηση μπροστά στις ευρωεκλογές και ενδεχομένως και σε εθνικές εκλογές που φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.
Είτε έχουμε ευρωεκλογές, είτε εθνικές, είπε, κρίνονται ταυτόχρονα οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης.
«Στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές απαιτείται ψήφος με διπλό βόλι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα και κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
«Δεν είναι δυνατόν να εκφράζεται λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να υπάρχει ανοχή για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε και επισήμανε ότι τόσο οι ευρωεκλογές όσο και οι εθνικές εκλογές πρέπει να ανοίξουν μια νέα σελίδα λέγοντας ότι «δεν μπορεί η κάλπη να λειτουργεί ως πλυντήριο για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ».

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι δεν πρέπει οι πολίτες να δείξουν καμία ανοχή και στα άλλα κόμματα καθώς όπως υποστήριξε είναι έτοιμα να στηρίξουν τις πολιτικές είτε της Νέας Δημοκρατίας είτε του ΠΑΣΟΚ.

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ στη συνέχεια κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΠΑΣΟΚ για «αντικομμουνιστική εκστρατεία».
Όπως είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση εξισώνει τον φασισμό με τον κομμουνισμό λέγοντας ότι ο αντικομμουνισμός δεν έχει στόχο μόνο το ΚΚΕ αλλά ολόκληρο το κίνημα καθώς όπως επισήμανε οι λαοί έχουν σηκώσει κεφάλι και αρχίζουν να νιώθουν το ψέμα και την κοροϊδία γιατί αρχίζουν να γίνονται πιο δυνατοί.

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι «τώρα ο αντικομμουνισμός ελέω ΠΑΣΟΚ και με την κρυφή χαρά της Νέας Δημοκρατίας μας επιστρέφει στην μετακατοχική περίοδο».
«Μόνο εκτός νόμου δεν έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ να τεθεί το ΚΚΕ» είπε τονίζοντας ότι «κανένας Καραμανλής, Παπανδρέου, Πάγκαλος δεν θα σταματήσει αυτή την λαϊκή πάλη».
Τέλος η κ. Παπαρήγα κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί με το ΚΚΕ για την ανατροπή, όπως είπε, των αντιλαϊκών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου