ΤΟΠΙΚΑ

«Τρελή» πορεία Ι.Χ στις Πλάκες από μεθυσμένο οδηγό

τρελή-πορεία-ι-χ-στις-πλάκες-από-μεθυ-837016

Τον πανικό χθες το απόγευμα σκόρπισε Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ στη στροφή μετά τις Πλάκες, στο δρόμο για Αγριά.

Ειδικότερα, χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος με κατεύθυνση το Βόλο, μετά από τρελή πορεία, έπεσε στα βράχια και αφού έκανε αρκετές στροφές στο δρόμο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε άλλο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Αγριά.

Διερχόμενοι οδηγοί που πρόλαβαν εγκαίρως να σταματήσουν, προκειμένου να αποφευχθεί καραμπόλα και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ειδοποίησαν αμέσως Τροχαία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με έξι άνδρες έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου που προκάλεσε τον πανικό.

Ο ίδιος, ωστόσο, είχε βγει μόνος τους από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, χωρίς να πάθει τίποτα, ωστόσο φώναζε και αντιδρούσε σε κάθε παρότρυνση του πληρώματος της τροχαίας και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν, για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συνδρομή της Τροχαίας Βόλου, ανέλαβε να απομακρύνει το αυτοκίνητο από το δρόμο, καθώς για αρκετά λεπτά η κυκλοφορία διεξάγονταν με δυσκολία και ενώ το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό λόγω της ψιλής βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Βόλου.

Το αυτοκίνητο του 36χρονου, μετά από τρελή πορεία, χτύπησε στα βράχια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου