ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση του Στέλιου Λημνιού στη ΔΕΥΑΜΒ

απάντηση-του-στέλιου-λημνιού-στη-δευα-837172

Για πράξη απάνθρωπη και αντισυνταγματική κάνει λόγο ο πολίτης Στέλιος Λημνιός, αναφερόμενος στην διακοπή υδροδότησης σε άνεργο συμπολίτη, επισημαίνοντας σε απάντησή του ότι είναι ψέμα ότι έσπασε την πόρτα του αντιπρόεδρου της ΔΥΑΜΒ και όπως αναφέρει ο ίδιος από γραφείο σε γραφείο αναζητούσε κάποιον αρμόδιο για να βρεθεί μία λύση για την επανασύνδεση του νερού.

Αναλυτικότερα ο κ. Στέλιος Λημνιός σε απάντησή του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Γεν. Διευθυντής απουσίαζε, ενώ ο αναπληρωτής του δήλωνε αναρμόδιος. Ο αντιπρόεδρος που επίσης απουσίαζε και ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη γραμματέα του , αλλά αρνήθηκε να μας μιλήσει και είπε να τον επισκεφτούμε … από βδομάδα.

Αναζητήσαμε κατόπιν επανειλημμένα τον πρόεδρο της ΔEΥΑΜB στα τηλέφωνα της γραμματείας του στο δημαρχείο αλλά απουσίαζε και αυτός. Κατόπιν αυτών δηλώσαμε στους παρευρισκόμενους υπάλληλους ότι θα κάνουμε κατάληψη στο γραφείο του αντιπρόεδρου μέχρι να δεχθεί να μιλήσει μαζί μας. Με το πρώτο τράβηγμα η γυάλινη πόρτα έπεσε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούμε. Μονό μετά από αυτό δέχθηκε να μιλήσει μαζί μας για να μας πει ότι απορρίπτει το αίτημα μας επειδή η ΔΥΑΜΒ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εσείς έχετε την ιδία άποψη πρόεδρε κε. Μπέο;».

Σχετικά άρθρα:

Επεισόδιο στη ΔΕΥΑΜΒ χθες το μεσημέρι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου