ΤΟΠΙΚΑ

Λύση για τα μολυσματικά απόβλητα

λύση-για-τα-μολυσματικά-απόβλητα-730443

Αναζητήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας σε συνεργασία με τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου και την 5η ΥΠΕ

Τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ στο Βόλο, με κυριότερο την λήξη της παράτασης της σύμβασης με το συνεργείο καθαριότητας που είναι υπεύθυνο, εκτός των άλλων, και για την περισυλλογή των μολυσματικών αποβλήτων συζητήθηκαν χθες σε συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και των εργαζομένων.

Αμεσα η Κολυνδρίνη επικοινώνησε με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Κώστα Καραμπάτσα προκειμένου να διερευνηθεί η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα.

Ο κ. Καραμπάτσας ανταποκρίθηκε άμεσα και διαβεβαίωσε για τη γρήγορη αντιμετώπιση του ζητήματος και την εξασφάλιση της σχετικής χρηματοδότησης σε στενή συνεργασία με το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας Λάζαρο Μακρή, δέσμευση την οποία και μετέφερε στην Αντιπεριφερειάρχη, με τη διευκρίνιση ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οπως ανέφερε η κ. Κολυνδρίνη «η άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος της καθαριότητας των υγειονομικών μονάδων της Μαγνησίας κρίνεται επιβεβλημένη τόσο για την αποτελεσματικότητα στο σπουδαίο έργο των υπαλλήλων όσο και για την διασφάλιση των συνθηκών καλής υγιεινής προς τους εξυπηρετούμενους πολίτες».

Ειδικότερα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και συμμετείχαν ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ Δημ. Κουτσούκος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας Ελ. Πρασά και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ ΠΦΥ) Ευθ. Τζούνης, παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου Μαγνησίας Γ. Κίτσιου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου