ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Τελικά οι μόνοι που δεν ενδιαφέρονται να πάρουν σύνταξη σ΄ αυτό τον τόπο είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί. Αυτοί βέβαια δεν κινδυνεύουν από το Ευρωπαϊκό, αλλά απ΄ το Λαϊκό Δικαστήριο.

Καλός ο Παπατόλιας, αφού από σήμερα μοιράζει 50 ποδήλατα, τα οποία θα χρησιμοποιούν οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο. Κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο.

Εγινε μεγάλο θέμα το γεύμα της Ντόρας Μπακογιάννη με το Γιώργο Σουφλιά. Αρκετές μάλιστα εφημερίδες το έκαναν και πρώτο θέμα. Δηλαδή, ρε παιδιά, είναι είδηση ότι μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη συμμετέχει σε ίντριγκα;

Βέβαια ο Σουφλιάς όταν ήταν υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας άφηνε να εννοηθεί ότι το Μητσοτακέικο τον άδειασε. Γι’ αυτό μην είστε καθόλου σίγουροι ότι σε κάποια μελλοντική προσπάθεια της Ντόρας ο Λαρισαίος θα είναι δίπλα της. Ο Θεός μπορεί να ξεχνά, ο Σουφλιάς ποτέ. Αυτό στο Βόλο το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Μεγάλες εταιρίες καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Όταν μας πιάσει για τα καλά η κρίση, θα καταργήσουν και τους μισθούς. Πάλι καλά να λέμε που δεν εξαφανίζουν και τους ίδιους τους εργαζομένους. Ελαστικοποίηση της εργασίας και με λάστιχο τον εργαζόμενο. Τι λάστιχο, Τιραμόλα σκέτος έχει γίνει ο εργαζόμενος.

Κεραμιδαριό οι τοπικοί παράγοντες για το δρόμο Κεραμιδίου-Πουρίου. Έχουν ανέβει όλοι στα κεραμίδια και φωνάζουν. Τελικά κανένα έργο δεν θα ευτυχήσει σ΄ αυτό τον τόπο;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου