ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί χρειάζεται να αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών και να μη μειωθούν των ανδρών. Πάλι ισότητα δεν θα ’χουμε; Θα μου πείτε, θα φαλιρίσουν τα ταμεία. Ο φαλιρισμένος το φαλιμέντο δεν το φοβάται, αδέρφια.

Η κυβέρνηση δεν έδωσε τη μάχη για να μη μας καταδικάσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Επίσης κανένα ενδιαφέρον δεν έδειξε, ώστε να προκριθεί ο Ολυμπιακός εις βάρος της Σεντ Ετιέν. Επίσης ο Αντώναρος, όταν κάνει δηλώσεις, δεν φοράει κράνος. Κι αυτό το τελευταίο είναι το εξοργιστικότερο όλων. Φταίνε για όλα. Ας το παραδεχτούν επιτέλους.

Για τα προγράμματα ψυχικής υγείας μίλησε χθες στο Ζάππειο ο Γιώργος Παπανδρέου. Έξυπνο απ΄ την πλευρά του. Όπως πάει το πράγμα με την οικονομική κρίση, στο τέλος όλοι θα θέλουμε…γιατρό για αεράτους. Πλειοψηφία θα είναι οι ψυχικά πάσχοντες, γι’ αυτό κι ο Γιώργος ετοιμάζει έδαφος από τώρα.

Γευμάτισαν χθες σε κεντρικό εστιατόριο ο Γιώργος Σουφλιάς κι η Ντόρα Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες ότι κατανάλωσαν γαρίδες και θαλασσινά για να τη σπάσουν στον Καραμανλή που προτιμάει τα μπιφτέκια, ελέγχονται ως ανακριβείς. Σερβιτόρος που τους εξυπηρέτησε, μας είπε ότι η Ντόρα χωρίς δισταγμό παρήγγειλε μια μερίδα… διαδοχή κι ο Σουφλιάς καμώθηκε ότι δεν άκουσε.

Ολο βρέχει ρε γαμώτο σ΄ αυτόν τον τόπο κι ο Αντώναρος ακόμα να αποδεχθεί τις οφθαλμοφανείς κυβερνητικές ευθύνες. Κάνει το άσπρο μαύρο αυτός ο άνθρωπος. Ξεπλένεται η αφραγκία με τη βροχή; Δεν ξεπλένεται.

Εχω καιρό να δω Αλέξη Τσίπρα στο πανί και ανησυχώ. Τι έγινε; Τον πλάκωσε το πάπλωμα των ποσοστών;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου