ΤΟΠΙΚΑ

Για τρίτη σερί νίκη

για-τρίτη-σερί-νίκη-851206

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι παίκτες της Νίκης Βόλου, προκειμένου να μπουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας εκτός έδρας.

Τα βλέμματα στην Φιλιππιάδα
Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί της ομάδας της Πρέβεζας, ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας προετοιμάζεται για την Κυριακή, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Για το πέσιμο της αυλαίας απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές, με τη Νίκη να έχει διασφαλίσει την παραμονή της και πλέον να παίζει για την ιστορία της φανέλας της, αλλά και για να τσεκάρει ο τεχνικός της ομάδας Βέλικο Ντόβενταν ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα, αλλά και ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου, αφού υπάρχουν συμβόλαια βασικών παικτών, τα οποία και λήγουν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Μετά τις νίκες επί του Θερμαϊκού Θέρμης εκτός έδρας αλλά και της Πρέβεζας στο Παντελής Μαγουλάς οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν από τον Εθνικό, που σε σχέση με τις τελευταίες δύο ομάδες έχει ένα κοινό. Αυτό είναι φυσικά το ότι παλεύει για την σωτηρία της, αλλά σε κανένα βαθμό δεν επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του Βέλικο Ντόβενταν, που θα παραταχθούν στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Άλλωστε όπως είπαμε η Νίκη μπορεί να μην κινδυνεύει, υπάρχουν όμως παίκτες που δίνουν εξετάσεις και παίζεται το μέλλον τους στην ομάδα του Στράτου Γιδόπουλου. Συμβόλαια όπως του Αντώνη Σωτρίνη ή του Αλέκου Γεωργιάδη π.χ. τελειώνουν το καλοκαίρι και σίγουρα η διοίκηση της Νίκης έχει πολύ δουλειά μπροστά της. Μετά την αναμέτρηση στη Φιλιππιάδα για τους κυανόλευκους απομένουν ακόμη τέσσερα ματς, από τα οποία όμως θα αγωνιστεί σε τρία. Συγκεκριμένα για την επόμενη αγωνιστική σειρά παίρνει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Θράκης, η οποία όμως δεν θα διεξαχθεί, μιας και η ακριτική ομάδα έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω χρεών. Ακολουθεί η επίσκεψη της Νίκης στην έδρα του Μακεδονικού, που έχει μείνει εκτός διεκδίκησης των δύο πρώτων θέσεων και παρουσιάζεται αδιάφορος. Για την 33η και προτελευταία αγωνιστική ο Πυρσός Γρεβενών θα έρθει στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ τέλος για την 34η και τελευταία αγωνιστική, οπότε και θα πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Απόντες τρεις
Δίχως την παρουσία τριών ποδοσφαιριστών διεξήχθη χθες στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού η προπόνηση των κυανόλευκων, μετά από μία μέρα ρεπό που είχαν την Τετάρτη λόγω της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου. Φακούντο Μπονβίν, Άλκι Κρούτι αλλά και Χρήστος Στάμος δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα που έβγαλε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και έκαναν ατομικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου