ΤΟΠΙΚΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΚΚΕ Μαγνησίας

οι-υποψήφιοι-βουλευτές-κκε-μαγνησίας-734369

Παρουσιάστηκαν προχθες σε εκδήλωση – Η Αλέκα Παπαρήγα κεντρική ομιλήτρια στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Βόλο

Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στο νομό Μαγνησίας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, παρουσιάστηκαν προχθες επίσημα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Βόλο κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα.

Αναλυτικότερα όπως παρουσιάστηκαν από το μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Βόλου κ. Απόστολο Νάνο οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στο Νομό Μαγνησίας για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου είναι οι εξής: Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής, ο αυτοαπασχολούμενος και δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου Γιώργος Αναγνώστου,η αυτοαπασχολούμενη από τη Ν. Ιωνία Ρένα Λούμα, το μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας και γραμματέας της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ Βασίλης Μεταξάς, η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βόλου Ρίτσα Κωτή – Ρούση, η αυτοαπασχολούμενη, μέλος της Γραμματείας Μαγνησίας της ΠΑΣΕΒΕ Ολγα Σταροπούλου, ο μεταλλεργάτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Μετάλλου Κώστας Στεργίου και ο συνταξιούχος υπάλληλος στο Δήμο Βόλου, δημοτικός σύμβουλος Βόλου Θόδωρας Τσαλούχας.

Οπως τονίστηκε στη χθεσινή παρουσίαση στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, η κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί ο τόπος και η ώρα που θα διεξαχθεί η κεντρική ομιλία.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε στην ομιλία του ο κ. Απόστολος Νάνος «στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, οι μισοί δίνουν τη μάχη αυτή για πρώτη φορά, ενώ έγινε προσπάθεια να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό γίνεται με τη συμμετοχή εργατών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών».

Επίσης στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Νάνος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο λαός έχει τη δύναμη και την ευθύνη να μην είναι παθητικός ή εξαπατημένος θεατής των αντιλαϊκών επιθέσεων από τις κυβερνήσεις της ΕΕ και του κεφαλαίου. Είναι στο χέρι του να ξεπεράσει τις συμπληγάδες του φόβου, τις ψεύτικες ελπίδες του. Είναι στο χέρι του να οργανώσει τη ζωή του, τις απαιτήσεις του, με βάση τις δυνατότητες της εποχής, τον πλούτο που ο ίδιος παράγει και του κλέβουν. Να βγει ο ίδιος μπροστά, να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος».

Μάλιστα απεύθυνε κάλεσμα στα λαϊκά στρώματα του Νομού Μαγνησίας να δυναμώσουν το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από την πολιτική στάση τα προηγούμενα χρόνια, ή από το τι σκέφτονται να ψηφίσουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου