ΤΟΠΙΚΑ

«Η παραπληροφόρηση και η κινδυνολογία από τους αιρετούς για λόγους αντιπολίτευσης»

η-παραπληροφόρηση-και-η-κινδυνολογί-734681

Σε απάντηση στη δήλωση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Μαρίας Σαμαρά, ο κ. επιχειρηματίας Κώστας Λεβέντης τονίζει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ελεος κα Μαρία Σαμαρά εχθές εξέδωσατε δελτίο Τύπου για να παραπληροφορήσετε… και να κινδυνολογήσετε εις βάρος μας, προκειμένου να λύσετε τα προηγούμενά σας, ή και να κάνετε, τις παρατηρήσεις σας, στην Δημοτική Αρχή Ζαγοράς Μουρεσίου ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Μία έμπειρη, ασφαλή κίνηση -ενέργεια του οδηγού λεωφορείου μας- να ακινητοποιήσει το λεωφορείο σε περιοχή του επαρχιακού δρόμου Τσαγκαράδας – Μυλοποτάμου, 200 μέτρα από την διασταύρωση προς το Μυλοπόταμο, όταν αντίκρυσε το στρώμα πάγου και άμεσα να ειδοποιήσει για την συνέχιση του δρομολογίου ώστε να πραγματοποιηθεί με άλλο λεωφορείο της εταιρείας μας, προκειμένου να μετακινηθούν με ασφάλεια οι μαθητές στο σχολείο από άλλη κατεύθυνση, την μετατρέψατε για αντιπολιτευτικούς λόγους με την ψευδή αναφορά γεγονότος ως το σημείο αναφοράς την μεταφορά, δυσφημίζοντας την εταιρεία μας υπεργολάβου.
Τα συγχαρητήρια για την ασφάλεια οδήγησης και τους χειρισμούς του οδηγού του μικρού λεωφορείου του «υπεργολάβου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρατε, θα έπρεπε να αναδείξετε που ως όφειλε διέκοψε την οδήγηση για λόγους ασφαλείας.
Τώρα για τους αντιπολιτευτικούς σας λόγους θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με τη Δημοτική Αρχή για την κατάσταση του οδοστρώματος και οτιδήποτε άλλο θέλατε να αναφέρετε και να αναδείξετε.

Η χρησιμοποίηση της μεταφοράς των μαθητών, της ασφάλειας της μετακίνησης αυτών μπορεί να πουλάει ως τίτλος είδησης «Λεωφορείο με μαθητές στο χαντάκι», με την ψευδή αναφορά που αβασάνιστα φιλοξένησαν και ορισμένα Μ.Μ.Ε, χωρίς την διασταύρωση της είδησης.
Λυπάμαι κα Μαρία Σαμαρά που χρησιμοποιήσατε την μεθοδολογία της παραπληροφόρησης, και λυπάμαι που στο επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειασθεί να αποδείξετε την ψευδή αναφορά σας, η να την βάλετε στη σωστή αποτύπωση του γεγονότος, προκειμένου να αποφύγετε τις νομικές δικές μας ενέργειες ως υπεργολάβου, αν δεν βάλετε το γεγονός στις σωστές διαστάσεις στην «είδηση».
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι παρών δεν ήσασταν, οι πληροφοριοδότες σας «γνωστοί – άγνωστοι» που δημιουργούν προβλήματα γενικά στις μεταφορές των μαθητών, χρόνια τώρα, οφείλουν να ξεκαθαρίσουν προς εσάς την ασφάλεια του γεγονότος που αναδείξατε από αυτή, τους αντιπολιτευτικούς σας στόχους.
Αν ενημερωθείτε σωστά και έγκυρα και αναδημοσιεύσετε άμεσα, στα μέσα που αποστείλατε το ψευδές γεγονός για τους δικούς σας λόγους, προφανώς και θα παραβλέψουμε την δυσφήμηση που επιχειρήσατε στον υπεργολάβο και στο μεταφορικό του έργο που εδώ και 25 χρόνια με ασφάλεια πραγματοποιεί στην περιοχή του Δήμου.

Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ο υπεργολάβος είναι η εταιρεία LESHIRONDELLES που από το 1980 έχω την τιμή να διευθύνω και η ασφάλεια των πελατών μου είναι κυρίαρχο μέλημά μας, όπως και η ιδιαίτερη φροντίδα που δίνουμε στο μεταφορικό έργο των μαθητών σε όλη την διάρκεια των χειμωνιάτικων περιόδων.

Είμαι σε αναμονή της διευκρίνησής σας με την παράκληση του διαχωρισμού του γεγονότος με τους αντιπολιτευτικούς στόχους».

Σχετικά άρθρα: Λεωφορείο με μαθητές βγήκε εκτός δρόμου!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου